DAS Târgu-Mureș angajează Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

DAS Târgu-Mureș angajează

Direcția de Asistență Socială Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru funcția de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul resurse umane, juridic și protecția muncii, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul științelor juridice și minimum 7 ani de vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru funcția de inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul financiar contabil, salarizare și informatică, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul științelor economice și minimum 7 ani de vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru funcția de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul resurse umane, juridic și protecția muncii, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul științelor economice sau sociale (psihologie și științe ale educației) și minimum 5 ani de vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru funcția de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul protecția copilului și familiei, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul asistenței sociale.

Dosarele se pot depune până în 13 martie la sediul primăriei din Piața Victoriei, nr. 3, camera 85.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0265 268 330, interior 110 sau trimite un e-mail la vita.ibolya@tirgumures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE