PREMIERĂ: Acționarii E.ON, adunare generală online! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 263 Vizualizări

PREMIERĂ: Acționarii E.ON, adunare generală online!

Adunarea Generală a Acţionarilor E.ON va avea loc, în luna mai, în premieră în mediul online, pentru a se adapta noilor reguli ale Legii privind corporaţiile germane, adoptate recent ca urmare a crizei provocată de pandemia de coronavirus.
„Este în interesul tuturor să păstrăm distanţa între noi, astfel încât acţionarii noştri vor avea ocazia să adreseze întrebări şi înaintea Adunării Anuale a Acţionarilor, unde vor putea totuşi să îşi exprime voturile (…) Am muncit din greu pentru a crea condiţiile necesare şi, cu noul format virtual, putem chiar invita acţionarii la o dată anterioară celei anunţate iniţial”, a arătat CEO E.ON, Johannes Teyssen, într-un comunicat de presă remis Agerpres.
Potrivit comunicatului, E.ON a stabilit data de 28 mai pentru Adunarea Anuală a Acţionarilor (AGA) din acest an, evenimentul se va desfăşura online, fără participarea fizică a acţionarilor, întrucât susţine că acordă o importanţă deosebită asigurării exercitării drepturilor acţionarilor în măsura posibilităţii, în format virtual.
„În martie, E.ON a anunţat că va amâna Adunarea Anuală a Acţionarilor de la mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii iunie, din cauza situaţiei actuale generate de Covid-19.Ordinea de zi va include o rezoluţie privind dividendul pentru exerciţiul financiar din 2019. Detalii despre procedurile online ale Adunării Generale Anuale vor fi incluse în invitaţie şi vor fi publicate din timp”, a mai precizat E.ON.

(www.agerpres.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE