Un cunoscut medic mureșean, secretar de stat în Guvernul Cîțu! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6260 Vizualizări

Un cunoscut medic mureșean, secretar de stat în Guvernul Cîțu!

Directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase Brașov, dr. Andreea Moldovan, a fost numită în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Dr. Andreea Moldovan va activa în subordinea directă a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și va gestiona probleme legate de pandemia SARS-COV-2.

Specializată în boli infecţioase în Elveţia, dr. Andreea Moldovan s-a născut în urmă cu 40 de ani în municipiul Târgu-Mureş, unde a absolvit Liceul Sanitar, secţia Tehnică Dentară (promoţia 1992) şi Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie (promoţia 1998). De asemenea, dr. Andreea Moldovan este Bursieră de Excelenţă în cadrul Hôpital Cantonal de Genève (septembrie 2009 – iulie 2011), doctor în Ştiinţe medicale din decembrie 2008, din iulie 2011 si-a desfăşurat activitatea la Spitalul «Sf. Constantin» din Braşov, unitate medicală de elită din România înfiinţată în 2010, sub sloganul «Excelenţă în Sănătate», iar din anul 2019 a fost director medical al Spitalului de Boli Infecțioase Brașov.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE