Seminar ELSA, la Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 480 Vizualizări

Seminar ELSA, la Târgu Mureș

Studenți ai Facultății de Economie și Drept, specializările Drept și Administrație Publică, din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, au avut parte, în perioada 17-19 februarie, de o experiență inedită în cadrul Seminarului local de motivare și instruire organizat de către Asociația Studenților Europeni în Drept (ELSA) Târgu Mureș.  

Potrivit Blogului UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, evenimentul s-a desfășurat sub forma unei serii de traininguri și workshop-uri și a reunit 40 de studenți și masteranzi din cadrul a trei universități din Mureș, Sibiu și Timișoara.

”Obiectivul principal al evenimentului a fost orientat spre componenta dezvoltării personale abordată prin prisma gestionării emoțiilor, beneficiile pe care le oferă munca în echipă, nu doar în cadrul activităților asociației, ci și în pregătirea dezbaterilor sau a simulării proceselor. Din programul evenimentului nu au lipsit activitățile social-recreative, tematica fiind și în acest caz, una aparte, având la bază renumitul serial Peaky Blinders”, a informat sursa citată.

The European Law Students Association (ELSA) Târgu-Mureș se bucură de o activitate neîntreruptă de peste 10 ani, implicată în organizarea de activități menite să transmită obiectivul asociației ca întreg.

„O lume justă în care se regăsește respectul pentru demnitatea umană și diversitatea culturală”, au transmis organizatorii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE