Szilagyi: „Va fi un retur de foc” FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Szilagyi: „Va fi un retur de foc”

Marţi, 14 ianuarie, lotul divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu-Mureş se va reuni în vederea pregătirilor pentru reluarea campionatului. Cel mai vechi component din lot este fundaşul stânga Szilagyi Lorand, căpitanul echipei în ultimul sezon. Dealtfel, Lori a jucat doar la echipa târgumureşeană, încă de pe vremea când aceasta evolua în aşaloanele inferioare, sub denumirea Transil, ulterior FC Municipal. Din cele 14 meciuri ale toamnei, Szilagyi a jucat în 12 şi a înscris două goluri. Să aflăm care sunt planurile căpitanul roş-albaştrilor pentru retur.

 

Reporter: Cum apreciezi evoluţia echipei în tur ?

Szilagyi Lorand: Am avut un parcurs relativ bun. Chiar dacă am făcut multe rezultate de egalitate şi am pierdut puncte importante acasă, este bine că am reuşit să obţinem puncte cu toate echipele care luptă pentru promovare şi suntem pe primul loc într-un clasament provizoriu în vederea play offului.

Rep.: Cum crezi că va fi returul ?

Sz.L.: Fără îndoială, va fi un retur foarte greu, putem spune unul de foc, în care toate echipele care îşi doresc promovarea se vor mobiliza. Pentru noi va fi un retur mai dificil, deoarece vom susţine majoritatea meciurilor cu contracandidatele în deplasare.

Rep.: Care consideri că sunt principalele contracandidate ?

Sz.L.: Majoritatea echipelor s-au întărit considerabil. După părerea mea, cred că cele mai puternice adversare vor fi Craiova, a lui Olguţa şi Bistriţa. Nu ştiu încă ce transferuri va perfecta conducerea echipei noastre, dar dacă vom avea un atac mai eficient, cred că avem şi noi şanse mari. Din câte ştiu, cei despre care s-a spus până acum că vor veni sunt deocamdată doar pentru apărare şi mijloc, ori apărarea noastră este cea mai bună din serie, am primit puţine goluri.

Rep.: În calitate de căpitan, cum apreciezi atmosfera din vestiar, evident vorbim despre cea de la sfârşitul turului ?

Sz.L.: La noi aproape întotdeauna a fost o atmosferă bună, am reuşit de fiecare dată să facem o familie unită. Aşa a fost şi la încheierea turului.

Rep.: Te afli la final de contract. Ai planuri pentru sezonul viitor ?

Sz.L.: Da, mai am şase luni de contract. Conducerea încă nu mi-a solicitat prelungirea din vară. Deocamdată nu pot spune ce va fi în campionatul viitor. În primul rând ne dorim promovarea şi evident că mi-aş dori să joc în Liga I. Nu se pune problema să accept vreo ofertă la o altă echipă de liga a doua. Dacă ar fi să joc mai departe aici, asta ar fi tot acasă. Sunt totuşi de atâţia ani la echipă şi nu este atât de uşor să te desparţi. Am jucat aici şi în liga a doua, iar în cele două sezoane în prima divizie am jucat, dacă bine ştiu, 34 de meciuri. Dacă nu, nu pot spune că aş avea o echipă preferată la care m-aş transfera, doar că îmi doresc să joc în prima divizie, sau chiar un eventual transfer în străinătate. Am deja 28 de ani şi trebuie să analizez cu grijă ce voi face următorii ani.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE