„Proiectul Dragnea”, susţinut de senatorul Frătean Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 107 Vizualizări

„Proiectul Dragnea”, susţinut de senatorul Frătean

111Senatorul social-democrat Alexandru Petru Frătean a luat cuvântul miercuri, 14 octombrie, în plenul Senatului, prilej cu care a vorbit despre recentele alegeri pentru funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat din România, precum şi despre repercursiunile acestora asupra proiectului de ţară pentru România.

Viziune, stabilitate şi predictibilitate

Potrivit preşedintelui Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială din Senatul României, PSD parcurge în această perioadă o etapă foarte importantă a existenței sale, în care își redefinește coordonatele și își alege liderul și echipa de conducere pentru viitorul său, ca structură politică, dar și pentru viitorul României. „Avem, ca partid, o guvernare cu rezultate bune, multe promisiuni îndeplinite, însă, în fața unui nou proces și ciclu electoral, așteptările românilor vis-a-vis de oferta noastră politică sunt la fel de mari. E greu să definești în câteva cuvinte un partid așa cum e PSD, cu anvergura și istoria sa, cu proiectele de succes și liderii remarcabili pe care i-a avut de-a lungul timpului, însă pentru momentul politic actual, prin Liviu Dragnea, noul lider confirmat de scrutinul intern, și proiectul cu care vine în fața membrilor de partid și a tuturor românilor, PSD aduce pe scena politică românească viziune, stabilitate şi predictibilitate. Acestea sunt calități care răspund atât nevoilor interne de partid, dar, mai cu seamă, nevoii unui proiect de țară pentru România, pe termen lung, în care să putem continua lucrurile bune pe care le-am făcut până acum. Avem nevoie de o construcție în care să știm direcția în care mergem, iar PSD, prin procesul de consultare publică al cetățenilor pe care îl organizează în această perioadă, un excelent exemplu de democrație participativă, construiește proiectul de țară pentru România”, a menţionat Alexandru Petru Frătean în declaraţia sa politică, intitulată „Viziune. Stabilitate. Predictibilitate. Calități ale unui proiect și lider într-un context de democrație participativă.”

De asemenea, Alexandru Petru Frătean a subliniat că viziunea, stabilitatea și predictibilitatea sunt elemente fundamentale pentru succes, indiferent dacă e vorba despre politici interne, economice, sociale sau politică externă. „Am trăit istoria unor momente politice surpriză, dar ele nu ne-au adus nimic bun. Tocmai de aceea, deși mult comentată, candidatura unică a lui Liviu Dragnea, deschisă, asumată și fără să fie ascunsă în spatele vreunei competiții simulate, proiectul său și al partidului construit cu oameni și pentru oameni sunt o garanție a abordării vizionare, a stabilității și predictibilității pe care Partidul Social Democrat le oferă. Pentru noi, ca partid, oamenii au fost întotdeauna și sunt în continuare cei mai importanți. Rămânem consecvenți! Vrem să construim România împreună!”, a conchis senatorul PSD de Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE