Selgros a deschis primul magazin cu format nou, la Târgu-Mureș. Multe promoții la deschidere! Business
  • teodora.mindru
  • 1 comentarii
  • 1975 Vizualizări

Selgros a deschis primul magazin cu format nou, la Târgu-Mureș. Multe promoții la deschidere!

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc, a inaugurat joi, 26 mai, prima sa unitate în format compact, la Târgu-Mureș. Clienții, care sunt așteptați în magazin începând de vineri, 27 mai, vor regăsi aceleași sortimente de mărfuri alimentare cu care sunt obișnuiți, precum și o selecție reprezentativă a gamei de produse nealimentare.
2

„Noul nostru magazin din Târgu-Mureș este primul dintr-o serie ce reprezintă vârful de lance al adaptării și expansiunii Selgros. Modelul său de operare ne va permite să fim foarte flexibili la nivel sortimental. Ne vom acorda un spațiu amplu de creare a ofertei pentru a răspunde nevoilor clienților și vom urmări în permanență modul în care specificul zonei influențează cererea de produse și servicii”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.
Având o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de 10.000 mp ai unităților standard Selgros), magazinul respectă accentul pus de Selgros pe competența sa majoră în produse alimentare și gastronomie. Structura acestuia integrează conceptul de „piață”, adoptat de către companie din anul 2014 – cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie. De asemenea, magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, carne și specialități. În plus, noua unitate asigură și un spațiu reprezentativ, dedicat, cu articole pentru copii, de la jucării și accesorii, până la îmbrăcăminte și produse specifice.
3

„Sunt extrem de onorat să conduc primul magazin dintr-o serie de succes (…) Marea provocare a venit odată cu deschiderea acestui magazin. Marele atu al magazinului este apropierea față de client, sortimentul atent ales, care să corespundă celor mai exigente gusturi și preferințe ale clienților. Ultimele trei luni au fost o probă de foc pentru noi în ceea ce privește amenajarea și deschiderea magazinului”, a precizat Rudolf Schmidt, Director de magazin.
Prezent la inaugurarea magazinului, primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a punctat că pentru societățile și firmele din Mureș este un imbold faptul că în magazin se regăsesc peste 60-70% produse românești.
4

„Eu mă bucur că târgumureșenii vor găsi locația aceasta foarte aproape. Există produse pe care și eu le caut cu mare plăcere și îmi era un pic greu să merg până la Ernei. Sunt convins că veți avea clienți. De exigența dumneavoastră nu mă îndoiesc și vă doresc să aveți clienți serioși, oameni care să vină cu plăcere, mai ales că se regăsesc în Selgros peste 60-70% produse românești. Acesta este un imbold și pentru societățile și firmele noastre”, a transmis Dorin Florea. 5

6

7

 

10

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Acelasi sistem cu intrare si facturare pe baza de card 🙁
    Care e sistemul modern ?
    Lidl si Kaufland din zona ii vor manca pe pâine.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE