Specialişti de renume internaţional, la „CardioNET” 2016 Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 433 Vizualizări

Specialişti de renume internaţional, la „CardioNET” 2016

111În perioada 21-25 iunie va avea loc la Târgu-Mureș cea de-a XVI-a ediție a Conferinței Naționale de Cardiologie cu participare internațională “CardioNET”, organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, Societatea Română de Cardiologie, Societatea Maghiară de Cardiologie și Centrul Medical Cardio Med, în colaborare cu Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, Casa de Asigurări de Sănătate și Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, manifestare la care vor participa numeroși specialiști de renume internațional din mai multe țări europene, respectiv Austria, Cehia, Franța, Marea Britanie, Olanda, Ungaria, Elveția.

Cu ocazia congresului va avea loc și lansarea unei noi reviste medicale destinată medicinii interdisciplinare (Journal of Interdisciplinary Medicine).

Festivitatea de deschidere va avea loc joi, 23 iunie, la ora 9.00, în Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, iar conferința de presă legată de prezentarea evenimentelor din cadrul conferinței va avea loc miercuri, 22 iunie, la ora 12.00, în Sala de protocol a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureș. „Lucrările conferinței vor avea loc în Amfiteatrul I al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, focalizându-se asupra progreselor actuale în domeniul imagisticii cardiac, electrofiziologiei, sindroamelor coronariene acute și noilor ghiduri europene în diagnosticul și tratamentul bolilor cardiovasculare. Un rol aparte va reveni și abordării interdisciplinare a multiplelor afecțiuni din patologii conexe, precum și inițierii Registrelor de Insuficiență Cardiacă și de Boli Arteriale Periferice, similare Registrului Regional de Infarct. Manifestarea va fi acreditată de Colegiul Medicilor din România cu 22 puncte de educație medical continuă iar programul detaliat, respectiv datele de contact pot fi accesate pe site-ul www.cardionetwork.ro”, a transmis prof. dr. Benedek Imre, președintele conferinței.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE