Decizie BEJ Mureş: Florin Urcan nu poate candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 567 Vizualizări

Decizie BEJ Mureş: Florin Urcan nu poate candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016!

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 28 Mureş a respins vineri, 9 decembrie, solicitarea făcută de Florin Urcan, prin intermediul unei adrese, de a fi repus pe locul 2 pe lista de candidaţi ai Partidului Naţional Liberal Mureş la alegerile din 11 decembrie pentru Camera Deputaţilor.

Liberalul Florin Urcan şi-a motivat demersul printr-o decizie recentă a Curţii de Apel Târgu-Mureş care a admis cererea de suspendare a adresei prin care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a solicitat Camerei Deputaţilor vacantarea locului de deputat deţinut de Florin Urcan, care a pierdut însă procesul cu ANI printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Astfel, la avizierul Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 28 Mureş a fost făcut următorul text, semnat de judecătorul Adrian Bereczki, preşedintele BEJ Mureş.

„Referitor la sesizarea înregistrată sub nr. 319/9 decembrie 2016 la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 28 Mureş, prin care aţi solicitat reanalizarea deciziei nr. 6 din 17 octombrie 2016 a BEJ nr. 28 Mureş, vă comunicăm că, potrivit articolului 59, alineatul 9, şi articolului 115, alineatul 2, din Legea nr. 208/2015, împotriva hotărârilor definitive pronunţate în procedura admiterii sau respingerii candidaturilor propuse de competitorii electorali nu există cale de atac.”

222

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE