Home / Cultură / Gavril Cadariu şi Vasile Cazan, manageri de (aproape) 10

Gavril Cadariu şi Vasile Cazan, manageri de (aproape) 10

Site-ul Consiliului Judeţean Mureş a publicat, în 30 decembrie 2016, rezultatul final al analizei proiectelor de management pentru conducerea în perioada 2017-2019 a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Ariel” Târgu-Mureş şi a Filarmonicii de Stat Târgu-Mureş, instituţii aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Mureş.

Astfel, proiectul de management al lui Gavril Cadariu pentru conducerea teatrului pentru Copii şi Tineret „Ariel” Târgu-Mureş a obţinut nota finală de 9,87 (9,87 la analiza proiectului de management şi 9,87 la interviu), iar proiectul de management întocmit de Vasile Cazan pentru conducerea Filarmonicii de Stat Târgu-Mureş a primit nota finală 9,72 (9,75 la analiza proiectului de management şi 9,70 la interviu).

Potrivit aceleiaşi surse, din comisia de evaluare a celor două proiecte au făcut parte: Kakasi Andras, Marcela Moldovan, Teodora Radu şi Mihaela Iordache.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Corina Bozedean, debut la Editura Honoré Champion din Paris

Recent, Corina Bozedean, lector universitar la Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureş a publicat cartea „Henry …