Share
Home / Cultură / Gavril Cadariu şi Vasile Cazan, manageri de (aproape) 10

Gavril Cadariu şi Vasile Cazan, manageri de (aproape) 10

Site-ul Consiliului Judeţean Mureş a publicat, în 30 decembrie 2016, rezultatul final al analizei proiectelor de management pentru conducerea în perioada 2017-2019 a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Ariel” Târgu-Mureş şi a Filarmonicii de Stat Târgu-Mureş, instituţii aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Mureş.

Astfel, proiectul de management al lui Gavril Cadariu pentru conducerea teatrului pentru Copii şi Tineret „Ariel” Târgu-Mureş a obţinut nota finală de 9,87 (9,87 la analiza proiectului de management şi 9,87 la interviu), iar proiectul de management întocmit de Vasile Cazan pentru conducerea Filarmonicii de Stat Târgu-Mureş a primit nota finală 9,72 (9,75 la analiza proiectului de management şi 9,70 la interviu).

Potrivit aceleiaşi surse, din comisia de evaluare a celor două proiecte au făcut parte: Kakasi Andras, Marcela Moldovan, Teodora Radu şi Mihaela Iordache.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiţii în spitalele mureşene. Bilanţul guvernării PSD pentru trimestrul I 2018, prezentat de Florin Buicu

Deputatul social-democrat Florin Buicu a prezentat joi, 19 aprilie, cu ocazia unei conferinţe de presă …

Share
Share