Share

Home / Administratie / Planul de acţiuni pe 2017, în grafic!

Planul de acţiuni pe 2017, în grafic!

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a elaborat, la data de 31 martie 2017, documentul intitulat „Stadiul de implementare a Planului de acţiuni pe anul 2017.” Acesta a fost prezentat miercuri, 31 mai, cu ocazia şedinţei Colegiului Prefectural Mureş.

„În urma monitorizării s-a constatat că acţiunile propuse de serviciile publice deconcentrate ale ministerelor şi alte instituţii aflate în subordinea autorităţilor centrale, incluse în Planul judeţean de acţiuni pe anul 2017, al căror termen de realizare era 31 martie 2017, au fost realizate în procent de 99,65%. Un număr de două acţiuni propuse de Oficiul de Studii Pedologice şi Agrochimice Mureş şi de Clubul Sportiv „Mureşul” Târgu-Mureş au fost realizate parţial ca urmare a aprobării cu întârziere a bugetului, respectiv a reprogramării unui eveniment sportiv”, se precizează în document.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lucreția Cadar: „În acest loc există spiritualitate”

Printre cei prezenți la momentul de sărbătoare prilejuit de  slujba de binecuvântare a Centrului cultural-catehetic …

Share
Share