FOTO: Explozie urmată de incendiu în municipiul Reghin! Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

FOTO: Explozie urmată de incendiu în municipiul Reghin!

În data de 17 iunie 2017, ora 18.29, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Horea’’ al județului Mureș a fost solicitat prin intermediul numărului de urgență 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în urma unei explozii la un agent comercial care prelucrează lemn, cu pericolul de propagare la construcțiile învecinate.
La locul solicitării s-au deplasat 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă aparținând inspectoratului, 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă aparținând serviciilor voluntare pentru situații de urgență din jurul municipiului Reghin, o autoscară de intervenție la înălțime, o autospecială de suport logistic, o ambulanță SMURD de tip B2, 2 autospeciale ale grupei operative, iar în sprijin a fost trimisă grupa operativă, întreaga intervenție fiind coordonată de domnul inspector şef, general de brigadă dr. ing. Dorin Oltean.
S-a intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la instalația de transport a materiei prime concomitent cu protejarea clădirilor învecinate. În urma incendiului a fost afectată instalația specială de transport a materiei prime. La intervenție au participat 6 ofițeri și 41 de subofițeri.
Din fericire nu au fost victime.
Mulțumim pe această cale membrilor serviciilor voluntare care au participat la această intervenție.

(Comunicat de presă, ISU „Horea” al judeţului Mureş)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE