Share
Home / Sanatate / Scrisoare de mulţumire din partea unui pacient israelian

Scrisoare de mulţumire din partea unui pacient israelian

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş a primit din partea unui pacient din Israel o scrisoare de mulţumire, prin care îşi exprimă aprecierea pentru personalul medical şi conducerea spitalului.

Potrivit Biroului de presă al instituţiei, pacientul care a trimis scrisoarea a venit ca turist în România, iar în urma unui accident la Sovata, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş unde a fost tratat şi îngrijit cu mult profesionalism de către personalul medical.

„De altfel, aceasta nu este singura scrisoare de mulţumire primită de personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş. Scrisorile de multumire venite din partea pacienţilor sunt postate pe site-ul spitalului, la rubrica Testimoniale. Toate aceste scrisori de multumire adresate Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş vin să întărească misiunea pe care o avem, şi anume prestarea unui act medical de calitate, într-un mediu sigur și confortabil, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri. Angajamentul nostru a fost de la bun început şi va rămâne unul singur: să fim cei mai buni pentru o viaţă mai bună”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Documentarul „Marea Unire – România, la 100 de ani” prezentat la „Zilele Reghinului”

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, în parteneriat cu Municipiul Reghin, a lansat  miercuri, 11 iulie, …

Share
Share