Home / Recomandări zi de zi / Chirurg cardiovascular din Mureş acuzat de luare de mită

Chirurg cardiovascular din Mureş acuzat de luare de mită

Distribuie

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Mureş, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliție Mureş – Serviciul de Investigare a Criminalității  Economice, sub coordonarea procurorului de caz desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au efectuat luni, 19 martie, două percheziţii la locul de muncă și la domiciliul unui medic cercetat pentru săvârșirea unor infracțiuni de corupție.

Denunţul, făcut în mai 2017

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al DGA – SJA Mureş, dosarul penal vizează săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată de către un medic specialist chirurgie cardiovasculară din cadrul unei unități medicale din Târgu-Mureş, constând în aceea că, în repetate rânduri, acesta a condiționat actul medical, respectiv operaţii asupra unor pacienţi, de primirea unor  sume de bani.

“În fapt, la data de 3 mai 2017, o persoană a formulat denunț la sediul DGA – SJA Mureș din care reieşea faptul că medicul i-a pretins o sumă de bani pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale. Denunţul a fost înregistrat la nivelul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, ofițerii SJA Mureș fiind delegați pentru desfășurarea unor activități procedurale”, se menţionează în comunicat.

Operaţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Operaţiuni Speciale.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Aplicație mobilă pentru studenții UMFST

Distribuie Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș …

1 comentariu

  1. Nemtanu Ovidiu

    Acolo nu te bagă nimeni în seamă dacă nu sari cu banii,nu este singurul chirurg,toți fac acest lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.