Share

Home / Business / Se caută tehnician în ştiințele inginereşti pentru Luxembourg

Se caută tehnician în ştiințele inginereşti pentru Luxembourg

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă zece locuri de muncă vacante în Luxembourg ca senior tehnician CHROME (Tehnician în ştiințele inginereşti), pe durată  nedeterminată.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Mureş, Gheorghe Ştef, angajator este firma ADEM din Luxembourg, iar activitatea tehnicienilor va consta în îngrijirea zilnică a echipamentelor şi întreţinerea preventive, verificarea şi menţinerea fiabilităţii echipamentelor pentru a asigura o funcţionare corespunzătoare, respectarea standardelor de întreţinere preventivă şi calibrare, recunoaşterea situaţiilor anormale şi colaborarea cu membrii echipei pentru remedierea problemelor.

“Cerinţele angajatorului sunt: studii superioare de inginerie în domeniul mecanic, electric sau automatizări, experienţă în domeniul industriei între 5 şi 7 ani, experienţă în tehnologia informaţiei, iar cerinţe specifice: călătorii frecvente, poziţia necesită deplasare în zona de lucru, poate în timpul serii, nopții sau în weekend – trei schimburi. Angajatorul solicită ca aplicanţii să cunoască bine limba engleză”, a precizat directorul executiv al AJOFM Mureş.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV  model Europass şi scrisoare de intenţie completate în limba engleză, la adresa de e-mail: jeff.hurt@adem.etat.lu., în atentia domnului Jeff Hurt, consilier EURES în cadrul ADEM, Serviciul Public de Ocupare a Forţei de Muncă Luxemburg.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro, iar pentru detalii suplimentare se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247, interior 109.

Data limită de înscriere este 1 iunie 2018.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La Mulţi Ani, Ovidiu Mălăncrăvean!

Redacţia şi administraţia cotidianului Zi de Zi îl felicită pe Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara, …

Share
Share