Share

Home / Cultură / Grigore Cartiau, lansare de carte la Sărmaşu

Grigore Cartiau, lansare de carte la Sărmaşu

Primăria oraşului Sărmaşu organizează joi, 29 martie, de la ora 12.00, în incinta Casei de Cultură, evenimentul “Grigore Cartianu la Sărmaşu. Lansare de carte şi conferinţă – Misterele Revoluţiei din 1989”.

Potrivit organizatorilor, autorul va dialoga cu publicul şi va acorda autografe pe toate cărţile sale, care vor putea fi procurate la faţa locului: “Sfârşitul Ceauşeştilor”, “Crimele Revoluţiei”, “Teroriştii printre noi”, “Cartea Revoluţiei”, “Moartea Ceauşeştilor. Trei zile până la Crăciun” (film pe DVD), “Jurnalul unui puci ratat”, “Miracolul din noiembrie”, “Hagi” şi “600.000”.

Jurnalistul Grigore Cartianu are vârsta de 49 de ani, a pubicat până în prezent opt volume într-un tiraj total de peste 350.000 de exemplare şi este singurul publicist român care a reconstituit în detaliu ultimele zile ale cuplului Nicolae – Elena Ceauşescu.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOGALERIE. Cinci personalități mureșene, distinse cu Placheta Eminescu, de Ziua Culturii Naționale

Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş, Primăria municipiului Tîrgu Mureş şi …

Share
Share