Share
Home / Administratie / Investiţie în infrastructura rutieră, la Bereni

Investiţie în infrastructura rutieră, la Bereni

Primăria comunei Bereni, titulara proiectului „Îmbunătăţire infrastructură rutieră prin asfaltare pe DC 31 km 0 + 260 – 1 + 680, judeţul Mureş”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Îmbunătăţire infrastructură rutieră prin asfaltare pe DC 31 km 0 + 260 – 1 + 680, judeţul Mureş”, propus a fi realizat în comuna Bereni, satul Mărculeni – Cându, DC 31.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Undă verde” pentru autorizația integrată de mediu la fabricile Kastamonu de PAL și Doorskin

Casa de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin a găzduit luni, 8 octombrie, dezbaterea publică privind …

Share
Share