Share

Home / Administratie / Investiţie în infrastructura rutieră, la Bereni

Investiţie în infrastructura rutieră, la Bereni

Primăria comunei Bereni, titulara proiectului „Îmbunătăţire infrastructură rutieră prin asfaltare pe DC 31 km 0 + 260 – 1 + 680, judeţul Mureş”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, fără studiu de evaluare a impactului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Îmbunătăţire infrastructură rutieră prin asfaltare pe DC 31 km 0 + 260 – 1 + 680, judeţul Mureş”, propus a fi realizat în comuna Bereni, satul Mărculeni – Cându, DC 31.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Toaletări de arbori în mai multe zone din Târgu-Mureş

Administraţia parcurilor şi zonelor verzi din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş a demarat activitatea de toaletare de …

Share
Share