Spectacol inedit în cadrul Impro Scott 10, la Teatrul Studio 2.1 Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Spectacol inedit în cadrul Impro Scott 10, la Teatrul Studio 2.1

În perioada 21-29 aprilie 2018, Universitatea de Arte din Târgu-Mureş este pentru al zecelea an consecutiv gazda Edinburgh’s College, a profesorilor Scott Johnston, Fiona Miller și Gordon Dougall, precum şi a celor 24 de studenţi-actori ai colegiului din Scoţia, se arată într-un comunicat de presă emis de către Cristi Bojan, responsabil de PR și marketing al Universității de Arte din Târgu-Mureș.

Astfel, în această perioadă la Universitatea de Arte din Târgu-Mureş, sub umbrela IMPRO SCOTT 10, studenţii-actori vor lua parte la un număr de şase workshop-uri: Workshop-uri Arrival and Meeting şi Departure (ateliere conduse de Scott Johnston), Workshop de tap-dance (atelier condus de Felicia Dalu), Workshop de dans contemporan (atelier condus de Luka Kinga), Workshop de actorie (atelier condus de Monica Ristea), Workshop de teatru de animație (atelier condus de Biatrice Cozmolici), Workshop de muzică (coordonator Gordon Dougall).

Noutatea ediției din acest an va fi spectacolul pe care profesorii Scott Johnston și Fiona Miller îl realizează cu 10 studenți (români și scoțieni) și care va fi prezentat sâmbătă, 28 aprilie 2018, la ora 14:00, la Teatrul Studio 2.1 (str. Frunzei nr.9).

Proiectul IMPRO SCOTT, aflat anul acesta la ediţia a 10-a, le propune studenţilor Universităţii de Arte din Târgu-Mureş, de la Facultatea de Arte în Limba Română, o serie de workshop-uri. Proiectul mizează pe schimbul cultural între cele două ţări implicate în proiect (România, respectiv Scoţia), precum şi între cele două culturi diferite: română şi scoţiană.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE