Pas important, dar nu decisiv spre Liga III Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 572 Vizualizări

Pas important, dar nu decisiv spre Liga III

În partida tur a barajului pentru promovarea în Liga III de fotbal, campioana județului Mureș, MSE Târgu-Mureș s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața campioanei județului Sibiu, ACS Păltiniș Rășinari. Primul joc oficial disputat în anul 2018 pe terenul mare al stadionului Trans-Sil, nefolosit după dispariția ASA, a fost dominat de către mureșeni, care au avut inițiativa încă din primele minute. Cele câteva faze reușite care au fost finalizate de mureșeni în primele minute s-au încheiat însă cu șuturi imprecise. Prima ocazie importantă a primei reprize, și cea mai mare dinainte de pauză, a aparținut oaspeților, dar portarul Kristály Hunor și-a salvat echipa. Susținută de o tribună I mai plină decât la partidele ASA din liga secundă, formația mureșeană și-a valorificat superioritatea cu două goluri înscrise în interval de doar două minute. În minutul 28 Moldovan Tamás a trimis plasat în colțul porții de la marginea careului, iar după nici două minute Emilian German a dublat avantajul echipei sale în urma unei combinații colective. Mureșenii au făcut pasul înapoi și până la pauză nu s-a mai înregistrat nicio altă fază importantă la cele două porți.

 

Echilibru și asalt final nefructificat

În partea a doua a jocului era de așteptat o cădere fizică din partea unei adversare alcătuită din mulți jucători experimentați, dar și supraponderali. Jocul a început în aceeași notă de dominare a mureșenilor, dar prima ocazie importantă a aparținut tot sibienilor. Dacă în prima repriză portarul a intervenit salvator, în minutul 55 acesta a avut șansă la șutul trimis puțin pe lângă poartă. În ciuda așteptărilor, jocul s-a echilibrat și situațiile de gol au întârziat. În minutul 65 MSE a fost aproape de 3-0 în urma unei faze de adevărată degringoladă în fața porții oaspeților, care au reuși să blocheze de mai multe ori mingile trimise spre poartă. După doar trei minute s-a consumat cea mai mare ocazie a jocului, când Rareș Ruja și Dudás Levente s-au încurcat reciproc în fața porții la o pasă ideală trimisă de  Tamás Attila. Din minutul 75 ambele echipe au avut cu un om mai puțin pe teren în urma unei altecații în care a fost implicat de la mureșeni Török Szabolcs. După minute echilibrate, în care și sibienii au creat în câteva rânduri emoții la poarta lui Kristály, ultimele minute au aparținut tot mureșenilor, dar noul intrat Tamás Robert a ratat reluarea cu capul din 6 metri, apoi șutul lui Moldovan a trecut de puțin lângă. Alte două bune situații de o desprindere care putea fi decisivă s-au consumat și în minutele de prelungire, dar jocul s-a încheiat cu scorul înregristrat după prima jumătate de oră. O victorie fără gol primit este importantă în vederea returului, dar promovarea se va juca totuși pe terenul echipei din Rășinari. MSE s-ar alătura astfel celor două reprezentante ale județului în Liga III, Avântul Reghin și CS Iernut și Târgu-Mureșul ar rămâne cu fotbalul masculin în evidența FR Fotbal.

MSE a început jocul cu următorul 11: Kristály Hunor- Mihály Zoltán, Paul Brai, Cătălin Silaghi, Török Szabolcs, Mircea Ungur, Moldovan Tamás, Emilian German, Tamás Attila, Rareș Ruja, Dudás Levente. În repriza secundă au mai intrat Toto Szilárd, Dan Veliche, Tamás Robert și Virgil Bucur.

Jocul retur va avea loc sâmbătă, 23 iunie, de la ora 17.30.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE