Curs Diversificarea si Autodiversificarea la bebeluși Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

Curs Diversificarea si Autodiversificarea la bebeluși

Se anunță un nou eveniment din partea My Happy Family sub îndrumarea dr. Alexandra Latcu, medic pediatru în data de 25 iulie de la ora 18:00 pe strada Alba-Iulia, nr. 36.

Se spune că nu există nicio altă perioadă în viață în care nutriția să aibă așa mare importanță ca în perioada de sugar și în copilărie.

Pentru copii diversificarea este mai mult decat hrană. Este ceva nou, colorat, este curiozitate, texturi noi, distracție și gusturi noi.

Știind că diversificarea este un subiect care dă multe bătăi de cap și emoții părinților, iar informațiile pe această temă sunt nenumărate, organizatorii își doresc ca prin participarea la acest curs să obțineți informațiile necesare pentru un start ușor al diversificării și să dobândiți principii pentru o nutriție echilibrată a copilașului dvs.

Temele abordate sunt recomandari ale Organizației Mondiale a Sănătății și a Societății Europene de Nutriție Pediatrică (2017): când e momentul optim pentru începerea diversificării; cum introducem primele mese și cum continuăm alaptarea; necesarul nutrițional pentru diferite etape de vârstă; ce alimente introducem și cum; principii ale diversificării clasice; principii ale autodiversificării (BLW); alergii alimentare și alimentația în diverse boli; cum transformăm diversificarea într-o joacă.

Durata cursului este de 3 ore, iar prețul este de 50 lei de persoană.

Pentru înscrieri completați acest formular (mai multe informații la 0751 185 118).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE