Share

Home / Mica publicitate / Anunt public privind decizia etapei de incadrare (titularul proiectului)

Anunt public privind decizia etapei de incadrare (titularul proiectului)

S.C. TERRA RECYCLING SRL, titular al proiectului DESFINTARE CORPURI DE CLADIRI C1, C2, C5, C6, C7, C8, C9, C10, C11, C12, anunta publicul interesant asupra luarii deciziei de incadrare – fara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului si/sau fara efectuarea evaluarii adecvate – de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mures, in cadrul procedurilor de evaluare a proiectului  DESFINTARE CORPURI DE CLADIRI C1, C2, C5, C6, C7, C8, C9, C10, C11, C12, propus a fi amplasat in jud. Mures, mun. Tarnaveni, str. Nicolae Balcescu nr. 20.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Mures din loc. Tirgu Mures str. Podeni nr. 10, luni intre orele 9 – 15, marti – vineri intre orele 9 – 12, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://.apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incarare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 16.10.2018

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ASOCIAŢIA GAL ZONA DE CAMPIE Anunţă lansarea sesiunii de cereri de proiecte pentru Măsura M6/6B “Investiţii în realizarea serviciilor şi infrastructurii educaţionale, sociale şi medicale”

Share

Share
Share