Ilie Covrig, demisie de la Ministerul Apelor şi Pădurilor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 936 Vizualizări

Ilie Covrig, demisie de la Ministerul Apelor şi Pădurilor

Monitorul Oficial al României Partea I, Nr. 861 din 10 octombrie 2018 a publicat decizia pentru eliberare, la cerere, a lui Ilie Covrig din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor.

„Având în vedere cererea domnului Ilie Covrig, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/5.557 din data de 5 octombrie 2018 şi la Secretariatul General al Guvernului nr. 20/18.442/TG din data de 8 octombrie 2018, în temeiul articolului 15, litera d, şi al articolului 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite următoarea decizie: la data de 15 octombrie 2018, domnul Ilie Covrig se eliberează, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor”, se arată în decizia semnată de premierul Vasilica-Viorica Dăncilă şi contrasemnată de Toni Greblă, secretarul general al Guvernului.

Ilie Covrig a deţinut în perioada iulie 2012 – martie 2018 funcţia de director al Direcţiei Silvice Mureş, iar din martie 2018 până în octombrie 2018 funcţia de secretar de stat în Ministerul Apelor şi Pădurilor.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE