Fără rivali în Grupa C Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Fără rivali în Grupa C

CSM Târgu-Mureș a obținut și cea de-a treia victorie din cadrul Grupei C a Ligii Naționale de Baschet Masculin, a șasea a sezonului, incluzând și cele trei susținute în Cupa României. Echipa antrenorului George Trif a învins în etapa a III-a a campionatului în deplasare cu scorul de 76-49 formația Agronomia București. După doar două zile de întâlnirea câștigată la scor la Focșani din Cupa României, cu excepția debutului întâlnirii, mureșenii au controlat autoritar și jocul din Capitală, câștigând toate cele patru sferturi ale întâlnirii. Scorul pe sferturi a fost 21-14, 19-16, 22-8, 14-11, cu doar șase marcatori dintre cei zece care au evoluat pe durata partidei. Mureșenii au intrat pe parchet cu același cvintet ca și în jocul de dinainte cu două zile, după care au evoluat toți cei apți de joc. Primul cinci a fost: Martinic, Kalve, Santa, Engi și Borșa, ultimul fiind singurul care s-a aflat pe teren pe durata întregii partide. Debutul a fost unul mai puțin reușit și gazdele au avut inițiativa, reușind să conducă după mai puțin de trei minute cu un surprinzător 10-2. CSM a reușit abia în ultimele patru minute să preia conducerea, reușind în această perioadă o serie de 11 puncte fără ca bucureștenii să mai înscrie vreun coș. Actul doi a început echilibrat, dar finalul a aparținut din nou mureșenilor, care s-au distanța la peste 10 puncte.

Seriozitate până la final

La reveinrea de la vestiare mureșenii au apăsat pe accelerație și s-au desprins rapid pe tabelă, intrând la ultima pauză cu avantaj de peste 20 puncte. În ultimul sfert s-a ajuns la chiar 34 de puncte și în ultimele cinci minute pe teren s-au aflat alături de Borșa doar jucătorii tineri autohtoni. De această dată ei au fost cei care n-au mai înscris niciun punct până la final și bucureștenii, cu o echipă fără niciun străin, au mai redus proporțiile scorului.

Pentru mureșeni urmează o dublă întâlnire pe teren propriu cu CSM Focșani. Mai întâi vor disputa partida retur din faza a doua a Cupei României, pe care o vor susține miercuri, 24 octombrie, de la ora 18.00, cele două urmând să se întâlnească și vineri, 26 octombrie, de la aceeași oră, în etapa a IV-a a campionatului. Punctele mureșenilor din jocul de la București au fost înscrise de Ernests Kalve 24 (3×3), Alin Borșa 24 (2×3), Goran Martinic 11 (1), Sánta Szabolcs 10, Kilyén Örs 4 și Bölöni Tamás 3 (1). Au mai jucat Dragoș Onea, Engi David Rosenfeld, Daniel Ștețca și Daniel Costasuc.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Gheorghe Balmuș, cu 20 puncte (2×3).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE