Home / Altele / Victorie care aduce desprindea

Victorie care aduce desprindea

Distribuie

În ultima etapă a turului Ligii II de futsal CSM Târgu-Mureș a obținut duminică o importantă victorie pe teren propriu, 6-2 cu Fortius Buzău. Partida a fost derby-ul pentru prima poziție a ligii secunde, cele două aflându-se la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, cu câte 5 victorii și o înfrângere, cu 15 puncte, departajate de golaveraj, cu avantaj de 8 goluri în favoarea mureșenilor. Jocul din Sala Sporturilor din Târgu-Mureș a fost dominat de mureșeni, dar în ciuda acestui fapt victoria a fost greu conturată. Echipa antrenorului Lucian Nicușan și-a creat în prima repriză  mai multe ocazii la poarta buzoienilor, a șutat de mai multe ori pe poartă, dar a reușit să deschidă scorul abia după aproape 7 minute de joc, prin Andrei Boroș, care a reușit să trimită din unghi în poarta adversă. După alte câteva ocazii irosite și șuturi respinse de portar, mureșenii și-au dublat avantajul în minutul 12, când Iszlai Richard a reluat de la distanță în poartă o minge respinsă de apărarea oaspeților. Nici nu au reușit să savureze golul, că în același minut 12 buzoienii au redus diferența printr-o reușită a lui Marius Nicodin. Dominarea mureșenilor a continuat, dar adversarii au rezistat și nu se putea risca prea mult. Astfel, la vestiare liderul a intrat cu avantaj minim, unul care se anunța totuși greu de apărat.

Final favorabil liderului

Partea a doua a început cu un joc prudent din partea ambelor formații. CSM a reușit prima să puncteze după mai bine de 4 minute, când Kusmodi Tamas a fructificat un atac prelungit. În minutul 28, aproape de jumătatea reprizei, căpitanul Vlad Țipău a reușit golul de 4-1 în urma unei lovituri libere din apropierea semicercului, șutul fiind deviat de un apărător. La acest scor buzioenii au scos portarul pentru a-și crea superioritate numerică pe faza de atac. Potențialul ofensiv al echipei nu le-a fost însă de folos, mureșenii au reușit să intercepteze de câteva ori, dar nu au găsit spațiul porții goale. În minutul 32 autorul golului oaspeților, Nicodin vede al doilea cartonaș galben și este eliminat și CSM a reușit să profite de avantajul numeric aproape de expirarea eliminării, când Iszlai reușește dubla pentru 5-1. În minutul 37 oaspeții comit al șasele fault și Țipău trimite la vinclu lovutira de pedeapsă de la 10 metri, Scorul final a fost stabilit de o minge deviată în propria poartă de Kiss în ultimul minut la partidei, dar CSM obține o victorie care o desprinde la 3 puncte în fruntea clasamentului, în timp ce a treia clasată, singura echipă care a obținut victoria în fața mureșenilor, KSE Târgu Secuiesc se află la 5 puncte.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș, locul 1 la Cupa Satelor la fotbal U 13, faza pe județ

Distribuie Baza sportivă din comuna Gornești a găzduit recent, în data de 10 martie, etapa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.