Douglas la Târgu Mures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Douglas la Târgu Mures

10720_cap.gifPrimul magazin Douglas din România s-a deschis ieri la Târgu Mures, în complexul Mures Mall, din Piata Victoriei. Cei care vor sa-si cumpere un parfum de calitate la un pret bun au foarte multe optiuni, deoarece magazinul vine cu o oferta extrem de complexa, iar un plus important este dat de serviciile oferite de Douglas.
Suprafata de vânzare a magazinului Douglas este aproape 200 de mp, ceea ce înseamna ca muresenii vor gasi aici aproape orice îsi doresc.
În plus, permanent, în magazinul Douglas mai multe beauty adviser sunt gata, în orice moment, sa acorde consiliere profesionista în materie de parfumerie, produse de îngrijire, produse cosmetice si de machiaj.
Gama de produse este variata, cuprinzând parfumerie selectiva: Chanel, Dior, Givenchy, Calvin Klein, Bvlgari, Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Chopard, Burberry, Lancome, Cartier, Cacharel si multe alte marci de renume.
Pe lânga parfumuri, la Douglas se gasesc si produse de îngrijire a tenului si de întretinere corporala ale unor marci prestigioase pe acest segment: La Prairie, Dior, Chanel, Estee Lauder, Clinique, Lancome, Juvena. Nu lipsesc nici produse de machiaj într-o mare diversitate de texturi si culori în tendinte. Gama produselor cuprinde si produse de curatenie si îngrijire corporala.
"Acesta este primul magazin Douglas din România. O nouate importanta vine din conceptul serviciilor, deoarece scopul nostru este sa le facem clientilor viata mai placuta. Douglas este un mod de viata. Unul foarte placut", ne-a spus Paul Cuza, country managerul magazinului Douglas.
Magazinul este deschis zilnic, între orele 10.00 – 22.00.

Grupul DOUGLAS este unul dintre cele mai importante organizatii de retail din Europa, care se remarca prin servicii de exceptie, game de produse de cea mai buna calitate, o ambianta de shopping placuta si stimulativa, cei mai prietenosi angajati, satisfactia consumatorului fiind cel mai important obiectiv. Grupul DOUGLAS este o firma cu traditie de familie, radacinile acesteia tragându-se din Hamburg, înca din anul 1821. Acest grup opereaza peste 1800 de magazine de specialitate în Europa si are peste 22 000 de angajati. Vânzarile au depasit 3 miliarde Euro (în anul fiscal 2006/2007).
Diviziile Douglas sunt parfumerie, carti, bijuterii, moda si confectii. Sunt cele care impun standardele pe segmentele în care activeaza.
Pe viitor grupul are în vedere deschiderea unor magazine emblematice în orasele Bucuresti si Constanta în prima jumatate a anului 2008 si extinderea în cele mai importante orase ale României în urmatorii doi ani (peste 11 magazine)

(A.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE