Vârsta nu e importantã Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 21 Vizualizări

Vârsta nu e importantã

2976_mureseni.gifAsta ne-a rãspuns Marika, atunci când am întrebat-o câţi ani are şi ce viseazã pentru viitor. Cu zâmbetul pe buze ne-a mãrturisit cã nu îşi doreşte foarte multe, "nu mai multe decât aş putea primi", dar în special îşi doreşte sãnãtate şi putere de muncã. De aproape doi ani, lucreazã ca vânzãtoare la un fast food din Piaţa Gãrii. "Sunt persoana care intrã în contact cu clientul. Eu preiau comanda, eu predau comanda, la mine ajung banii. Este o muncã dificilã şi trebuie sã ai multã rãbdare şi nervi", spune Marika. Nu de puţine ori s-a confruntat cu tineri care "au sãrit calul", dar a ştiut întotdeauna cum sã-i "potoleascã". Spune despre ea cã este o persoanã foarte veselã, şi niciodatã nu se enerveazã când tinerii o iau peste picior, ba mai mult, încearcã sã le rãspundã cu aceeaşi monedã. "Tinerii din ziua de azi, nu numai cã sunt uneori chiar nesimţiţi, dar nici nu ştiu când şi cum sã se opreascã. Eu nu vreau sã mã enervez şi nici nu-mi place sã strig la ei. Aşa cã le rãspund cu aceeaşi monedã şi pânã la urmã ne împrietenim", spune Marika.
Este o fire optimistã, mereu cu zâmbetul pe buze şi spune cã în viaţã nu existã probleme care nu pot fi rezolvate, ci mai degrabã pe care nu dorim sã le rezolvãm.
A terminat liceul la secţia Filologie şi spune cã a fost pasionatã de Limba şi Literatura Românã, dar din pãcate nu a putut sã-şi continue studiile. "Tatãl meu a fost redactor la Steaua Roşie. Provin dintr-o familie cu trecut în presa localã, dar pentru cã nu mi-am permis sã urmez o facultate şi sã mã dedic pasiunii moştenite de la tatãl meu, sunt azi aici", spune cu mâhnire în voce Marika. Chiar dacã a renunţat la studiile superioare pentru a-şi ajuta familia, Marika nu a lãsat de-o parte literatura, iar atunci când timpul îi permite "mai pune mâna pe câte o carte, doar aşa ca sã-şi mai aducã aminte de lumi trecute". Se considerã o femeie împlinitã şi are o familie de care este tare mândrã. "Deocamdatã eu sunt fericitã. Nu-mi doresc decât linişte şi sãnãtate, altceva, se poate rezolva", mãrturiseşte Marika.

Sorina SZAKACS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE