Alex, dansator şi bucătar Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

Alex, dansator şi bucătar

7159_vip.gifAlex Herciu, de la grupa Voiniceii din cadrul grădiniţei Dumbrava Minunată, are şase ani, iar plăcerea lui este să frecventeze centrul de artă unde pictează, desenează. Cu ajutorul pieselor de lego şi combino, Alex realizează garaje, căsuţe cu garduri. La centrul de ştiinţă îi place să facă matematică.
Acasă, pasiunea lui este dansul. Are un instructor de dans care l-a învăţat să danseze cha-cha, vals vienez, rock'n'roll. Doar în iarna aceasta a început să ia dansul în serios, dar e o pasiune pe care o va continua şi în viitor. Înainte de a dansa, făcea gimnastică, dar a renunţat pentru că "trebuia să facem podul de sus, iar mie nu îmi plăcea". Dacă găseşte hârtie albă o pictează şi o colorează realizând mici "opere de artă". La televizor se uită la meciurile de fotbal, iar când are cu cine să paseze, joacă fotbal şi el. Dar o altă plăcere a lui Alex sunt desenele animate pe care le vizionează pe canalele Minimax, Cartoon Network, Jetix. Ascultă muzică pe combină, are calculator şi DVD. "Mă joc Nu te supăra, frate! şi mai am un ursuleţ mare pe care îl cheamă Dino şi o maimuţică Banana. Are acest nume pentru că îi place să mănânce banane", a spus sfătosul Alex.
În vacanţa de iarnă a fost în vizită la bunicii din Sibiu, cu bunica de acolo a jucat fotbal, însă a vizitat-o şi pe "buni de pe strada Viitorului" din Târgu Mureş. Ştie că e născut în zodia Balanţă, iar poveştile citite de mami sunt Cenuşăreasa şi Albă ca Zăpada.
Visul lui este să devină bucătar. De la şase anişori o ajută pe buni Maria la prepararea cartofilor piure, franţuzeşti.

Elena ALEXĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE