Bunuri casate Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Bunuri casate

Bunuri în valoare de peste 180 de mii de lei noi, aparţinând Primăriei Sighişoara şi unităţilor subordonate, au fost propuse spre casare. Măsura casării a fost dispusă după inventarierea mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, realizată anual de o Comisie a Primăriei prin verificarea în teren a fiecărui mijloc fix sau obiect de inventar şi confruntarea cu datele din evidenţa operativă, pe locurile de folosinţă.
În perioada noiembrie-decembrie 2006 au fost verificate din acest punct de vedere toate unităţle subordonate: Casa de Oaspeţi a Primăriei, Sectia construcţii, Casa de cultură, Muzeul de Istorie, Biblioteca municipală, Teatrul din Turn, SC ATT SA, Secţia Sere Zone Verzi, Sala Polivalentă, Centrul creştin social medical de zi, Serviciul pentru Evidenţa Persoanelor şi Poliţia Comunitară.
Raportul Comisiei de inventariere a demonstrat că la nici una dintre subunităţi nu s-au constatat lipsuri sau degradarea unor bunuri din vina gestionarilor.
După inventarierea faptică s-au întocmit noi liste semnate de membrii Comisiei şi s-au făcut propunerile de scoatere din funcţiune, casare şi declasare a unor bunuri materiale. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE