Împotriva gunoaielor Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Împotriva gunoaielor

Consilierul local FDGR Harald Gitschner a cerut Primăriei Sighişoara să monitorizeze şi să sancţioneze aspru persoanele sau firmele care aruncă gunoi în locuri nepermise. El a avertizat că pădurile din jurul municipiului sunt pline de gunoaie şi că e nevoie de acţiuni de ecologizare pentru îndepărtarea acestui aspect. În replică, primarul Dorin Dăneşan a arătat că în primul rând e nevoie de o disciplinizare a populaţiei şi a făcut apel la conştiinţa cetăţenească a fiecărui sighişorean.
Edilul şef îi îndeamnă pe concitadini să pârască fără jenă la Poliţia Comunitară orice persoană pe care le observă aruncând gunoaie la voia întâmplării.
Agenţii comunitari au surprins până acum un singur tractor în timp ce descărca deşeuri în loc interzis, şoferul acestuia fiind amendat cu 1.000 de lei.
Legat tot de gunoaie, consilierul PSD Mircea Ferezan a atras atenţia Primăriei că deşeurile menajere din centrul oraşului sunt colectate lunea la oră de vârf, când zona este aglomerată. El a cerut Primăriei să aibă în vedere modificarea programului de ridicare a deşeurilor din centrul oraşului pentru decongestionarea traficului. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE