Consiliul Local partener al festivalului de blues Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Consiliul Local partener al festivalului de blues

Consiliul local Sighişoara se implică în organizarea festivalului de blues.
Anul acesta muncipalitatea a pus la dispoziţie Sala Mihai Eminescu pentru concertele din cadrul festivalului de blues şi a contribuit cu suma de 15.000 lei noi pentru organizarea acestuia.
Pe 22 februarie a fost aprobat parteneriatul dintre Consiliul Local şi Asociaţia Culturală Blues Hospital (înfiinţată anul trecut cu scopul de a promova muzica jazz în special şi muzica în general şi pentru organizarea de spectacole, concerte , emisiuni de radio şi televiziune ).
Membrii fondatori ai Asociaţiei sunt promotorii festivalului de blues de la Sighişoara , a cărui a treia ediţie a avut loc în perioada 14-16 februarie 2007, fiind totodată singurul festival de acest gen din ţară.
Conform protocolului de parteneriat încheiat Asociaţia Culturală Blues Hospital se obligă să asigure promovarea evenimentului şi a imaginii municipiului Sighişoara, editarea unui CD cu selecţii din cadrul Festivalului şi gestionarea banilor atribuiţi conform proiectului de buget, legislaţiei în vigoare şi conform contractelor încheiate cu artiştii şi terţe persoane.
Protocolul s-a încheiat pentru anul 2007, cu posibilitate de preluingire.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE