Directorii instituţiilor de cultură devin manageri Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Directorii instituţiilor de cultură devin manageri

Statele de funcţii în cazul a două instituţii de cultură subordonate Consiliului Local Sighişoara au fost modificate, joi, cu acordul consilierilor şi în conformitate cu prevederile Legii 114 din 2006.
Practic la nivelul Muzeului de Istorie şi al Casei de Cultură a fost înfiinţat câte un post de manager întrucât până în prezent directorii celor două instituţii ocupau în primul rând o funcţie de execuţie, neexistând post de director.
Legea 114 din 2006 prevede că angajarea directorilor instituţiilor publice de cultură "se face prin contract de management , ocuparea acestei funcţii făcându-se independent de ocuparea unei funcţii de execuţie din cadrul instituţiei publice de cultură în cauză".
În cazul Casei de Cultură se va organiza concurs pentru ocuparea postului de manager în urma pensionării directorului Ovidiu Munteanu.
La Muzeul de Istorie, în schimb, consilierii locali au aprobat un amendament prin care "modificarea Statului de funcţii se va produce după data deciziei de pensionare a actualei directoare, Adriana Antihi. "

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE