Sprijin pentru Gaudeamus Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Sprijin pentru Gaudeamus

Aleşii sighişorenilor au aprobat solicitarea de modificare la 0, 25% a cotei la impozitul pe clădirile deţinute de fundaţia cultural ştiinţifică Gaudeamus pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr 2.
La acea adresă funcţionează internatul şcolar al fundaţiei care găzduieşte elevi ce studiază la şcoli generale şi licee din Sighişoara.
Problemele finaciare în administrarea internatului au creat dificultăţi aproape nerezolvabile, iar contribuţia elevilor a atins deja pragul suportabilităţii băneşti a părinţilor. În acest context muncipalitatea a întins o mână de ajutor acceptând micşorarea cotei de impozitare în acest an , mai ales că legea permite acest lucru.
Nu este pentru prima dată când Consiliul Local ajută fundaţia Cultural ştiinţifică Gaudeamus . În iulie anul trecut a fost încheiat un parteneriat prin care s-au alocat din bugetul local în jur de 500 milioane de lei vechi pentru îmbunătăţirea condiţiilor la internatul de elevi deţinut de fundaţie.
Preşedintele Gaudeamus, Miklos Farkas va prezenta în următoarea şedinţă a Consiliului Local o informare asupra modului în care au fost cheltuiţi aceşti bani.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE