Recomandarea zilei la Emma Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

Recomandarea zilei la Emma

Restaurantul se afla in Targu Mures, strada Horea nr.6 si este deschis zilnic de la 6,30 la 22. Telefon: 0265/263021. Patronul firmei, Kovacs Istvan ne-a prezentat specialitatea casei
Platoul dr. Bernady
Acest fel de mancare se serveste pe un platou de lemn, se compune din patru feluri de carne, salata asortata, iar ca garnitura -ceva neobisnuit-cartofi pai, orez si mamaliga. In greutate de 700 de grame platoul costa 25 de lei. De baut vi se recomanda un vin de casa de pe Tarnave, 3 lei un pahar. Ca desert, Vargabeles, varianta traditionala, intre blaturi de foietaj se pun branza de vaci, smantana, stafide, zahar. O felie de 250 de grame costa 5 lei. Ca racoritoare juice de portocale, un pahar de suc natural costa 6 lei. O cafea frappe de 2, 50 lei poate incheia glorios acest festin.
Alte platouri reci- 11 sortimente- se pot comanda prin serviciul cattering, cel mai ieftin serviciu din oras. Cattering se accepta pentru un numar de peste 40 de persoane. Un platou costa 16 lei. Tot aici se organizeaza mese festive (de pilda la primirea presedintelui Ungariei, Solyom Laszlo) sau cele de sfarsit de studii liceale "Gaudeamus."

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE