Pregatiri de Martisor Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

Pregatiri de Martisor

Primaria municipiului Sighisoara va organiza împreuna cu Gimnaziile de Stat sighisorene în prima luna a primaverii "Târgul de Martisor". Elevii scolilor vor pregati pentru zilele de 29 februarie si 7 martie diverse martisoare, felicitari si decoratiuni specifice Zilei de Martisor si Zilei Internationale a Femeii, pe care le vor oferi spre vânzare în cadrul acestui târg, care se va desfasura în Parcul Central din Sighisoara, începând cu ora 11.00.
Pentru organizarea acestei actiuni au fost contactate gimnaziile sighisorene, urmând ca directorii acestora sa anunte implicarea în organizarea si derularea acestei activitati. Aceasta actiune are ca scop strângerea de fonduri care vor fi folosite fie pentru achizitionarea de carti si materiale didactice. De asemena, la începutul lunii martie nu vor lipsi din Sighisoara nici vânzatorii de martisoare care si-au închiriat din timp un loc pentru a-si vinde marfa. La primarie au fost depuse un numar de 25 cereri pentru comercializarea de martisoare si flori pe loturile special delimitate în zona centrala a orasului, patru cereri au fost depuse pentru loturile din zona stadionului, doua pentru loturile din apropierea Gimnaziului de Stat "Miron Neagu" si doua pentru loturile din cartierul Târnava II (Baragan).
Pe aceste loturi se vor comercializa flori si martisoare în perioada 25 februarie 2008 – 1 martie 2008 cât si în perioada 3 martie 2008 – 8 martie 2008. Pretul de închiriere al acestor loturi fost stabilit prin hotarâre a Consiliului Local Sighisoara la 6 lei/lot/zi, iar distribuirea loturilor s-a facut în functie de ordinea în care au fost depuse cererile, în acest moment fiind deja ocupate toate locurile lotizate în vederea comercializarii de flori si martisoare în municipiul Sighisoara. (S.A.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE