Interviu cu viceprimarul Ionel Ranja Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 369 Vizualizări

Interviu cu viceprimarul Ionel Ranja

11399_ranja.gifUnul dintre putinii candidati cu sanse la primaria municipiului Reghin este liberalul Ionel Rânja, actualul viceprimar al orasului. Pentru a afla mai multe despre starea de spirit din acest an electoral, dar si despre atmosfera din sânul partidului, l-am invitat pe viceprimarul Ionel Rânja la un scurt dialog.
Reporter: Care este momentan starea de spirit în filiala P.N.L. Reghin?
Ionel Rânja: Starea de spirit din P.N.L. Reghin este una foarte buna, organizatia noastra este cea mai puternica din judet, avem peste 500 de membri activi, toti sunt conectati la febra alegerilor. Pot spune cu mâna pe inima ca functionam ca o adevarata echipa.
Rep.: Ce calitati considerati ca aveti în plus fata de primarul Nagy Andras?
I.R.: Nu vreau sa ma compar cu nimeni, dar daca trebuie sa vorbesc despre calitatile mele cred ca pragmatismul si perseverenta în urmarirea si finalizarea proiectelor ar fi atuurile mele. Am o viziune politica moderna si calitati manageriale, toata lumea stie ca vin din zona privata, sunt consecvent si operativ.
Rep.: Ce v-a determinat sa intrati în politica? Ati avut o revelatie?
I.R.: Am intrat în politica deoarece am considerat ca din tribuna nu poti sa schimbi nimic. Prin urmare, am intrat pe teren, în speranta ca din ce în ce mai multi oameni care pot sa faca bine pentru politica româneasca sa ia aceasta decizie.
Rep.: Care ar fi prima masura pe care ati lua-o daca mâine ati fi ales primar al municipiului Reghin?
I.R.: În mod cert as schimba sistemul de comunicare cu cetatenii pentru a creste operativitatea în ceea ce priveste revzolvarea problemelor.
Rep.: Când ati fost nevoit sa dati spaga ultima data?
I.R.: Ultima data am dat spaga unui medic acum cinci ani, pentru o operatie.
Rep.: Ce va reprosati daca ar fi sa faceti o retrospectiva a anului 2007?
I.R.: Ceea ce îmi pot reprosa atât mie cât si colegilor mei din P.N.L. Reghin este ca nu am facut suficient efort pentru a constientiza în electoratul reghinean ca 75% dintre realizarile acestui mandat, sunt proiectele liberale la care am pus umarul serios pentru a fi implementate. Vreau sa reamintesc reghinenilor carta primarului liberal din Campania alegerilor pe 2004 si oferta electorala P.N.L rezumata: A, B, C, adica Asfalt, Becuri si Curatenie. Astazi asfaltarea principalelor artere s-a realizat, sistemul de iluminat la fel, iar la capitolul curatenie avem în derulare un program de gestionare a deseurilor care se va finaliza anul acesta.
Rep.: Care credeti ca sunt punctele forte ale P.N.L-ului în aceasta campanie electorala?
I.R.: Punctul cel mai puternic al nostru este chiar P.N.L., pentru ca daca nu vom repeta greselile din campania electorala din 2004, când am pierdut la 80 de voturi, sunt convins ca vom fi câstigatorii din 2008.
Rep.: Ce credeti ca ar descoperi un ochi care v-ar privi cu mai multa atentie?
I.R.: În mod cert ar descoperi un suflet mare, în ciuda acestei fermitati cu care tratez colaboratorii în rezolvarea problemelor, pentru ca mie nu îmi plac tergiversarile.
Rep.: De cine va este frica în aceasta campanie electorala?
I.R.: Sincer? De mine si de colegii mei. Spun asta pentru ca sunt absolut convins ca daca eu si colegii mei liberali, ne vom mobiliza exemplar, nu avem cum sa pierdem aceste alegeri.
Rep.: Unde va vedeti peste 4 ani?
I.R.: Evident în fotoliul de primar al municipiului Reghin.
A consemnat
Robert MATEI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE