Horoscop, miercuri, 7 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Horoscop, miercuri, 7 ianuarie 2009

Berbec
Din ce in ce mai bine te descurci la locul de munca, in curand va veni si recunoasterea pe care o astepti de ceva vreme. Cu familia mai un ele mici probleme.
Taur
Te-ai decis sa mergi pe un drum care va oferi multe surprize, dar daca te vei opri o secunda ca sa judeci la rece datele problemei, nu ai cum sa dai gres.
Gemeni
Nici tu nu stii, si nici cei din jurul tau nu prea nu inteleg cand trebuie sa te ia in serios si cand e vorba doar de o gluma. Unii dintre prietenii tai te tradeaza.
Rac
Usor superficiala, mai si gresesti la locul de munca, distractia ramane in continuare pe primul plan, dar mereu zambitoare vei obtine iertarea tuturor.
Leu
Nu e dracul chiar atat de negru cum ar parea la prima vedere. Ai multe de rezolvat, ai nevoie de bani, dar nu mai e timp pentru lamentari, trebuie sa actionezi!
Fecioara
Buna ta dispozitie debordanta e molipsitoare, cei din jurul tau se bucura pentru reusitele tale, dar unele glume nesarate atrag dezaprobarea prietenilor.
Balanta
Vremea calda de afara te indispune daca te gandesti cate lucruri grele ai de facut, intre peteretii unui birou, departe de sorele verii. Musafirii sunt pe aproape.
Scorpion
Nu mai crezi in nicio minune, te-ai convins ca doar din forte proprii poti face lucruri durabile. Treci la treaba, nu mai sta. La serviciu, o marire de salariu.
Sagetator
Aventurile de o vacanta lasa uneori rani adanci, dar de data asta ai scapat ieftin. Persoana iubita nu a aflat nimic, totul merge bine si netulburat pe vechiul drum.
Capricorn
Vorba aruncata in vant te-a indepartat de persoana iubita, acum degeaba mai cauti s-o imbunezi. O cunostinta veche apare la momentul oportun.
Varsator
Amintirile din trecutul apropiat te fac sa te razgandesti in hotararea luata deunazi si nu mai pleci la drum. Persoana iubita te va cauta in curand si e posibil un final fericit.
Pesti
Cine ar fi crezut ca nu esti chiar atat de tacut cum pari la prima vedere? Colegii incep sa te cunoasca si pretind tot mai multe de la tine. Fii gata la noi provocari!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE