Andreea Dimeny spera intr-o recuperare grabnica Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

Andreea Dimeny spera intr-o recuperare grabnica

p_8_1_23.jpgLiberoul formatiei de volei feminin CSU Medicina Targu-Mures, Andreea Dimeny, a suferit in scurta perioada de intrerupere a campionatului o interventie chirurgicala la genunchiul piciorului drept, care o va tine departe de teren cateva luni. Departe este un fel de a spune, deoarece ea se afla langa coechipierele sale si la antrenamente.
Reporter: Adreea, cum te simti pe marginea terenului, urmarindu- ti colegele?
A.D.: Este o senzatie destul de ciudata. Tot timpul am impresia ca ma aflu in week-end si luni urmeaza sa intru pe teren. Statul pe margine nu este tocmai pe placul meu.
Rep.: Cat timp vei lipsi din echipa?
A.D.: Sper ca sa-mi pot relua antrenamentele, cat de curand. Acest lucru insa nu se va petrece mai devreme de luna martie. Oricum, lucru cert este ca in aceasta editie de campionat nu voi mai juca. Departe de echipa nu pot sa stau totusi, dupa cum se poate vedea.
Rep.: De cat timp te afli la Targu-Mures si cum te-ai acomodat?
A.D.: Am venit din Cluj acum cinci ani. Daca mai sunt aici, inseamna ca ma simt bine. Formam o familie, lotul este valoros, atmosfera este foarte placuta.
Rep.: Postul de libero este un post cheie. Cum consideri ca te suplineste inlocuitoarea ta?
A.D.: Desi au venit de putina vreme, fetele noi s-au integrat repede. Daca inlocuitoarea mea, Sladjana Tesic evolueaza bine, acest lucru este numai benefic pentru evolutia echipei. Speram sa decurga totul bine si sa ne realizam obiectivele propuse. Deocamdata premizele ne sunt favorabile, suntem in primele patru, totul decurge normal, evolutia echipei este buna.
Rep.: Dupa un start mai putin dificil, urmeaza cateva meciuri grele.
Rep.: Intr-adevar, vom avea cateva partide dificile, dubla cu Piatra Neamtul din Cupa Romaniei si jocul cu Galatiul, campioana si lidera la zi a campionatului. Suntem increzatoare, speram in evolutii bune si rezultate favorabile.
Rep.: Cum vezi publicul, numarul lor va satisface?
A.D.: Nu as putea zice ca suntem dezamagite. Chiar daca nu vin in numar foarte mare, constatam ca numarul lor este permanent in crestere. Este imbucurator faptul ca vin tot mai multi spectatori, ii simtim parca mai apropiati.
Rep.: Ce-ti doresti sa-ti aduca viitorul?
A.D.: In primul rand imi doresc sa ma refac cat mai repede si sa pot intra in teren, ca sa-mi pot ajuta echipa. In rest, numai bine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE