La doua bete de trei puncte luate la Celje Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

La doua bete de trei puncte luate la Celje

p_8_3_07.jpgEchipa feminina de popice, Romgaz-Electromures Târgu-Mures a fost la un pas de a câstiga trei puncte la Celje, în Slovenia, contra formatiei Miroteks în cadrul sferturilor de finala a Ligii Campionilor. Si asa, cele doua puncte smulse gazdelor reprezinta un rezultat bun în situatia actuala a echipei, care pastreaza sanse, este adevarat minime, de calificare pentru turneul final de patru în liga.
Echipa pregatita de Sándor Seres are probleme mari de efectiv, dupa ce doua componente de baza nu mai pot fi folosite. Emese Martina a fost nevoita sa se retraga dupa o operatie suferita la genunchi, iar Daniela Sopterean este suferinda cu rinichii, fiind nevoita sa-si suspende activitatea. În asemenea conditii echipa a plecat la Celje cu doar sapte jucatoare (o singura rezerva), dintre care trei junioare, lipsite de experienta internationala. Speranta de a câstiga punctele în duelurile directe se legau asadar de cele trei veterane, Tilda Duka, Anna Horváth si Doina Baciu, primele doua având evolutii foarte bune, concretizând sansa avuta în duelurile directe câstigate, iar Doina Baciu s-a aflat foarte aproape si ea de un punct, pierzând în fata adversarei directe, Eva Sajko, cu numai doua popice, dupa ce ambele au câstigat câte doua manse.
Din pacate, temerile legate de junioare s-au adeverit, ele neputând sa se acomodeze cu pista fiind timorate si de miza meciului.
Returul se va disputa pe arena Electromures în data de 14 februarie, atunci când muresencele ar avea nevoie pentru a se califica de o victorie de un scor mai categoric, sau cel putin 6-2, dar sa câstige minim 17 manse, la acest capitol scorul de la Celje fiind favorabil gazdelor cu 16,5-7,5.

Iata si rezultatele tehnice:
Barbara Fidel – Laura Bungardean         1-0 (580-505);
Anja Kozmus – Duka Tilda                 0-1 (555-582);
Gordana Radic – Barabas Carmen         1-0 (575-534);
Rada Savic – Horváth Anna             0-1 (522-586);
Eva Sajko – Doina Baciu                 1-0 (564-562);
Nada Savic – Adela Ban+Alina Suciu         1-0 (591-483).
Pe echipe: Miroteks Celje – Romgaz-Electromures 3387-3252, scor total: 6-2.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE