McKenna nu joaca miercuri cu Asesoft Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

McKenna nu joaca miercuri cu Asesoft

p_8_2_24.jpgJucatorul american a echipei de baschet masculin BC Mures Târgu-Mures Luke McKenna nu va juca în meciul de cupa programat miercuri, între echipa sa si Asesoft Ploiesti. McKenna s-a accidentat la genunchi sâmbata, în partida de campionat jucata la Pitesti, si conform martorilor oculari, acest lucru a fost unul dintre factorii hotarâtori, care au dus la pierderea jocului, dupa ce echipa mureseana a condus dupa primele trei sferturi.
McKenna a fost dus imediat la medic dupa întoarcerea din deplasare, diagnosticul fiind o leziune la nivelul meniscului, cu o prognoza incerta. Astfel în prima faza s-a recomandat repaus total pentru trei zile, jucatorul pierzând sigur meciul de miercuri. McKenna poate relua antrenamentul joi, si daca totul decurge normal, atunci va juca sâmbata deja contra celor de la Rovinari. Exista din pacate însa si posibilitatea, ca genunchiul sa nu raspunda pozitiv la efort, iar în acest caz pauza fortata poate sa fie mai lunga, ceea ca – în conditiile penuriei de jucatori în care se gaseste echipa – ar echivala cu o catastrofa.
Colac peste pupaza, Cooley a suferit si el o entorsa la un deget în meciul de la Pitesti, astfel ca nici pentru el meciul de cupa nu soseste într-un moment oportun, desi nu se pune problema lipsei lui din formatia care va evolua miercuri seara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE