Laurentiu Boar are planuri mari pentru Gurghiu Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Laurentiu Boar are planuri mari pentru Gurghiu

p_2_1_35.jpgPentru a afla ce se mai întâmpla în comuna Gurghiu si care sunt proiectele pentru anul în curs l-am invitat pe Laurentiu Boar, primarul comunei la un scurt interviu

Reporter: Cu ce gânduri ati intrat în noul an?
Laurentiu Boar: Cu mai multe sperante si în acelasi timp cu dezamagiri. Sperante pentru ca, speram sa ni se aloce sume pentru finalizarea lucrarilor începute, pentru ca am doi deputati în Parlamentul României care îmi sunt foarte apropiati, unul fiind de pe Valea Gurghiului, Vasile Gliga. De asemenea, pe domnul Ciprian Dobre, presedintele PNL pe judetul Mures din al carui partid fac parte. Astept din partea deputatului Vasile Gliga un interes deosebit pentru Valea Gurghiului cât si pentru comuna Gurghiu, pentru ca dupa cum îl cunoaste toata lumea în calitate de manager al firmei pe care o conduce, are rezultate deosebite si este recunoscut atât pe plan national cât si international pentru calitatea produselor pe care le produce, fiind declarat între cei sapte parlamentari având averi considerabile. Sper ca în aceasi masura sa fie ridicat si potentialul Vaii Gurghiului prin sprijinul domniei sale atragând fonduri guvernamentale de la Guvernul din care face parte. Totodata vad un sprijin deosebit în Consiliul Judetean Mures prin persoana doamnei Lokodi Edita Emoke care este o femeie deosebita si a domnului vicepresedinte Cristian Chirtes în calitate de cetatean al acestei comune.
Rep.: Care ar fi proiectele pentru anul 2009?
L.B.: În contextul crizei actuale speram ca totusi din fonduri guvernamentale sa finalizam alimentarea cu apa în localitatile, Glajarie, Larga, Fundoaia, Pauloaia, Casva, finantare prin programul OG 7. Totodata finalizarea extinderii constructiei la scoala generala Gurghiu clasele I-VIII si a caminului cultural din comuna Gurghiu. Ne vom axa si pe fondurile de dezvoltare Europeana fiind în faza de proiectare pe masura 3.2.2. infrastructura si apa uzata în localitatea Gurghiu. Speram ca în primavara acestui an sa putem obtine finantarea unui proiect prin programul POR, aflat în faza de executie a ansamblului de cladiri, scoala veche a colegiului Silvic Gurghiu, castelul Bornemisa, monument istoric categoria I.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE