Calicarea s-a decis din prima mansa Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Calicarea s-a decis din prima mansa

p_9_1_30.jpg
Asa cum s-a asteptat toata lumea, inclusiv suporterii proprii, Echipa de baschet masculin BC Mures Târgu-Mures a pierdut meciul din sferturile de finala ale Cupei României, cu campioana Asesoft Ploiesti. Asesoft era oricum favorita la victorie, dar dupa ce McKenna a trebuit sa priveasca jocul de pe margine, era clar ca practic gazdele nu au nicio sansa contra unei echipe care sapte straini, si unii dintre cei mai buni jucatori din tara.
BC Mures a început totusi curajos jocul, dar încercarea de limitare a scorului a fost urgent stopata de arbitraj, Cooley fiind taxat cu trei greseli în primele trei minute, sa se-nvete minte. Din acest moment echipa a intrat practic în conservare. Vazând ca nu vor putea sa realizeze nimic, nici daca ar fi prins o zi de exceptie, jucatorii mureseni au început sa joace mai economicos, fara a forta fara rost, în acest gen de joc devenind partener si Asesoftul, astfel ca în repriza a doua am asistat practic la un meci de antrenament. Oaspetii n-au mai fortat, pentru ca aveau victoria asigurata, iar muresenii se gândeau deja la jocul de sâmbata, cu Energia Rovinari.
A fost clar, ca în lipsa lui McKenna solutiile, atât ofensive cât si defensive sunt extrem de limitate. Wingate, având adversari extrem de puternici în Griffith si Burlacu, s-a hotarât ca este bine s-o lase mai moale, astfel încât, având colegii români într-o dispozitie de joc mai proasta, doar Cooley si Pociukonis au înecrcat câte ceva, prin actiuni individuale. Cooley singur a înscris 38 de puncte ceea ce spune multe despre aspectul jocului.
Antrenorul Audrius Prakuraitis s-a decis în final sa acorde sanse de afirmare inclusiv jucatorilor de pe banca de rezerva adusi de la echipa din divizia B, Bíró, Patru si Cormos, în evolutia carora s-a observat un trac pronuntat, Bíró marcând totusi 2 puncte.
Returul, programat în 25 februarie, se anunta fara miza, calificarea fiind practic deja transata. BC Mures se poate de acum concentra exclusiv pe campionat, si îndeplinirea obiectivului, de calificare în play-off. Deziderat realizabil desigur numai daca revine McKenna, si nimeni altul nu se mai accideneteaza.

BC Mures Târgu-Mures – Asesoft Ploiesti 85-98 (14-33, 20-23, 21-18, 30-24).
BC Mures: Cooley 36 (4), Pociukonis 18 (3), Vajda 10, Wingate 8, Pora 4, Jakab 4, Trif 3 (1), Bíró 2, Cormos, Patru.
Asesoft: Hargrove 18 (2), Jones 15, Krauser 12, Griffith 11, Osmokrovic 10 (2), Carutasu 10, Cepulis 9, Ararau 7, Curtis 8.
Au arbitrat: Fabiana Nitu (Sibiu), Ciprian Stoica (Sibiu) si Alin Faur (Timisoara).

Celelalte rezultate:
BC Arges Pitesti – CS Otopeni             62-77
CSU Cuadripol Brasov – BC Târgoviste     85-65
Energia Rovinari – Elba Timisoara         84-77

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE