Revine McKenna? Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Revine McKenna?

p_9_3_07.jpgExista probabilitatea foarte mare ca McKenna sa revina pe parchet sâmbata în meciul pe care echipa sa, BC Mures Târgu-Mures îl are de disputat cu Energia Rovinari sâmbata, în cadrul campionatului diviziei A de baschet masculin. Jucatorul, care a suferit o accidentare la genunchi saptamâna trecuta în meciul de la Pitesti, a lipsit echipei foarte mult în meciul de miercuri din cadrul Cupei României cu Asesoft, si reintrarea lui poate aduce un aport deosebit de important, nu numai prin plusul de experienta în joc, dar si pe plan psihic, redând încrederea unei echipe macinate de multiple probleme.
McKenna a efectuat ieri o noua investigatie cu rezonanta magnetica, se simte mai bine, si probabil îl vom vedea în teren într-un nou meci cu cutitul la os, deoarece o eventuala înfrângere ar îndeparta echipa periculos de zona primelor opt.
Toata lumea este însa constienta ca nu va fi un meci usor, Energia formând un team redutabil, care ne-a învins în toamna (desigur altele au fost atunci datele problemei), si care are sase jucatori de peste ocean, un sârb, plus câtiva jucatori români consacrati, cum ar fi Bogdan Popescu, Apostol sau Voinescu, ultimul legitimat în intersezon. Cu un antrenor american, Theo Evans, tânar dar deosebit de ambitios, gorjenii vor pune, putem fi siguri de asta, multe probleme echipei gazda, dar cu o evolutie asemanatoare cu cea din meciul cu Timisoara, victoria poate fi obtinuta. Meciul va fi arbitrat de Mircea serban, Gabriel Roceanu si Alexandru Anica.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE