La popice, dar Champions Ligue! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

La popice, dar Champions Ligue!

p_8eb70c.jpgSambata de la ora 12.30 arena de popice Electromures din Targu- Mures va gazdui partida din cadru turului II (sferturi de finala) al Ligii Campionilor dintre Romgaz Electromures si formaţia austriaca DKV Kegeltreff Schlaining. Gazdele sunt detinatoarele titlului national de noua editii consecutive si urmaresc un ”titlu jubiliar”, fiind neinvinse in actuala editie. Ar fi dealtfel cel de- al 31- lea din istoria clubului. Sambata trecuta muresencele au sustinut un ultim test inaintea marii confruntari, intalnind in devans partida din prima etapa a returului in compania formatiei SCM Brasov. Partida a fost un test util, in ciuda faptului ca sportivele nu au evoluat la nivelul lor obisnuit in primul joc oficial al anului. Scorul final (3280-3131, 7-1 la individual) este mai putin elocvent si se spera ca pana la confruntarea din Liga Campionilor sa se ajunga la un varf de forma. Pentru elevele lui Seres Sandor au evoluat (in ordinea intrarii pe pista) Daniela Iordan (554 p.d.), Duka Tilda (548), Horvath Anna (528), Adela Ban (563), Doina Baciu (574), Fulop Erika (513). Rezultatele nu au fost la inaltimea asteptarilor dar se asteapta o cu totul alta fata a echipei pentru jocul de sambata.
Cerinte europene, conditii invechite
Valoarea lotului justifica sperantele conducerii clubului. Mai ramane ca si sprijinul celor care au aceasta, sa- i spunem misiune, sa se ridice la nivelul performantelor echipei care face cinste sportului muresean. Posibil ca doar datorita renumelui li se mai permite sa evolueze la acest nivel pe piste turnate. Multiplele campioane Doina Baciu, Duka Tilda, Daniela Iordan sau Horvath Anna sunt deja nume consacrate in aceasta disciplina, ultima fiind desemnata cea mai valoroasa jucatoare din campionatul intern in anul 2009. Acestora li se adauga junioara Adela Ban, aflata in plina ascensiune, componenta a lotului national de junioare, dar si celelalte componente, senioare sau junioare de perspectiva.
”Speram sa obtinem un rezultat care sa ne dea sperante pentru jocul retur din Austria si calificarea intre primele patru echipe ale continentului. Vom schimba popicele si bilele si speram sa ajungem la forma necesara obtinerii unei mari victorii in Liga Campionilor”, a spus dupa jocul de sambata antrenorul muresencelor, Seres Sandor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE