Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Horoscop, luni, 1 februarie 2010

Horoscop, luni, 1 februarie 2010

Berbec
Fiţi atent la şansele financiare, pentru că este posibilă o creştere semnificativă a veniturilor, dar nu vi se oferă pe tavă. Trebuie să prestaţi o anumită muncă pentru a obţine aceşti bani, dar vin exact la timp!
Taur
Vă întâlniţi cu o persoană care generează emoţii puternice în sufletul dumneavoastră: fie emoţii pozitive, fiind o persoană dragă, în faţa căreia vă topiţi ori de câte ori apare, fie emoţii negative, de teamă.
Gemeni
Călătoriile acestor zile sunt marcate de un aer de prospeţime, de veselie, ca şi cum aţi merge într-o vacanţă. Ori plecaţi în compania unui grup de prieteni amuzanţi, ori la destinaţie vă asteapta persoane dragi.
Rac
Banii au un efect revitalizant, ca un fel de terapie în cazul în care alte planuri ale vieţii nu merg perfect acum. Ieşiţi la cumpărături, bucuria pe care v-a oferit-o vizita prin magazine e de o mie de ori mai importantă.
Leu
Iubirea vă stimulează, vă dă aripi şi vă simţiţi mult mai puternic decât înainte. Descoperiţi o ambiţie fără margini, gata să fie pusă în avantaj. Uneori e nevoie de atât de puţin ca să atingeţi acest ceva dedicat inimii.
Fecioară
Nu vă aruncaţi la prima ofertă care apare zilele acestea pentru că, există un punct slab care ar putea ieşi la iveală mult prea târziu. Informaţiile primite, veştile care vă ajung la urechi ascund un detaliu eronat.
Balanţă
Nu vă lăsaţi copleşit de câteva veşti proaste sau de o influenţă nefastă din preajmă, pentru că norocul ţine cu dumneavoastră şi vă scoate chiar şi din cele mai neplăcute situaţii. Dupa-masa vin musafiri dragi.
Scorpion
Călătoriile acestei perioade au o componentă aparte în ceea ce priveşte percepţia timpului. Ceea ce decideţi acum nu ajunge repede la un rezultat palpabil, deci trebuie să aveţi răbdare până se materializeaza.
Săgetător
Iubirea vă face să plutiţi, pentru că aveţi parte de evenimente dedicate sufletului: ori vă întâlniţi cu persoana iubită şi vi se fac declaraţii de dragoste pasionale, ori trăiţi un eveniment care face plăcere.
Capricorn
Nu mai sunteţi dumneavoastră cel pe care-l ştie toată lumea, pentru că nimeriţi într-un mediu aparent ostil, în care planează reguli stricte şi interdicţii frustrante, unde nu aveţi voie să vă manifestaţi în voie.
Vărsător
Nu vă aşteptaţi ca lumea să fie de acord cu visele dumneavoastră indiferent de ceea ce spuneţi, pentru că se ivesc mulţi critici şi cârcotaşi, care nu ştiu altceva decât să comenteze ceea ce vor să facă alţii.
Peşti
Nu aveţi curaj să faceţi niciun pas înainte, de teama eşecului, influenţat negativ de alte persoane. Privind la etapele care urmează, descoperiţi aspecte şi sacrificii pe care nu sunteţi în stare să le gestionaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Furt de gaze naturale. Vezi câte cazuri au fost în Mureş!

E.ON Gaz Distribuţie a depistat, în 2013, circa 1.500 de cazuri de consum fraudulos de …