La Pogaceaua se asteapta finalizarea bugetului local Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

La Pogaceaua se asteapta finalizarea bugetului local

Frigul de afara se face tot mai simtit in ultima vreme, dar speranta pentru anul in curs nu a inghetat cu totul la nivelul comunei Pogaceaua. Desi bugetul inca se lasa asteptat, primarul comunei, Viorel Suteu, ramane increzator pentru urmatoarea perioada, convins ca lucrurile vor reintra pe fagasul normal in cursul acestui an:

Reporter: Cu ce ganduri ati pasit in 2010?
Viorel Suteu: Nu destul de incantat, fara prea multe bucurii. Asteptam sa vedem acum cum va fi structurat bugetul, si speram ca pana la sfarsitul lunii februarie acesta va fi finalizat.
Rep.: Ce proiecte aveti la nivelul comunei?
V.S.: Am avut ceva proiecte intocmite anul trecut, care vizeaza canalizarea si asfaltarile de drumuri comunale. Chiar acum asteptam o comisie de la Alba Iulia, sa faca verificarea in teren. Si cred ca acest proiect se va rezolva pozitiv. Proiectul a fost facut anul trecut, si speram sa-l putem duce la bun sfarsit.
Rep.: Care sunt prioritatile in ceea ce priveste investitiile?
V.S:. Cele mai importante proiecte sunt cele pe Masura 322, care vizeaza reabilitarea a opt kilometri de drumuri comunale, canalizarea in comuna Pogaceaua, constructia unei gradinite, deoarece cele existente sunt luate in chirie. Momentan alte proiecte nu avem, doar aceste proiecte amintite mai sus, cele pe Masura 322, si pe Ordonanta 7, care au avut licitatia anul trecut.
Rep.: Ce sperati de la bugetul pe acest an?
V.S.: Speram ca acest buget macar sa ne ajunga cat sa ne putem gospodari, dar pentru investitii nu prea cred ca vor fi fonduri.
Rep.: Cum vedeti per ansamblu anul 2010?V.S.: Sunt totusi optimist, deoarece tot timpul am avut aceasta strare de optimism. Se tot spune in aceasta perioada despre criza, dar noi am fost in criza tot timpul, asa ca degeaba se spune de aceasta perioada ca ar fi grea. Suntem increzatori si asteptam sa vedem ce va fi in continuare. Trebuie sa avem speranta de mai bine astfel nu se poate. Stiti cum se spune, speranta moare ultima. Cred ca la sfarsitul acestui an sa scapam de aceasta criza care nu ne mai lasa-n pace, si situatia sa reintre in normal.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE