Stiri utile Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 22 Vizualizări

Stiri utile

S-au scumpit abonamentele
De ieri, a crescut pretul abonamentelor pentru transportul in comun. Abonamentul valabil pe o linie pe o jumatate de luna costa 40 de lei, pe toata luna 65 de lei. Pe doua linii pentru o jumatate de luna costa 60 de lei, pe toata luna costa 90 de lei. Abonamentul valabil pe toate liniile o juamtate de luna costa 64 de lei, pe toata  luna a crescut la 100 de lei. pretul biletelor a ramas neschimbat: 1,5 lei
Mamicile primesc 200 de lei pentru nou nascuti
Termenul de acordare a sumelor ce a expirat in decembrie 2009 a fost prelungit cu inca un an si va creste de la 150 la 200 de lei, daca va fi adoptat pachetul de legi menit sa reformeze sistemul asistentei sociale. Primul termen a fost prelungit in decembrie 2008, pentru ca a fost dificila gasirea unei firme furnizoare de trusou pentru nou-nascuti.

Se opreste apa calda datornicilor
Dupa ce apelul la plata restantelor lansat de reprezentantii Energomur, lunea trecuta, nu a fost receptionat decat de administratorul unui bloc de pe strada Gh. Doja, celelalte sase asociatii de proprietari vor suporta consecintele. Astfel asociatiile de proprietari din str. Hunedoara numerele  28, 34A si 34B, Rodniciei nr. 69, Viitorului nr. 5 si Vasile Lucaciu nr. 134 care nu au dat niciun semn ca ar avea de gand stingerea datoriilor, de ieri li s-a sistat furnizarea apei calde pe o perioada nedeterminata, a anuntat purtatorul de cuvant Bota Edit.
Alte asociatii pe lista sistarilor de apa calda
Luni au fost anuntate alte asociatii de proprietari cu restante mai amri de un an la plata apei calde. Potrivit siteului oficila al Energomur, acestea sunt; asociatia nr. 107 din str. Petru Dobra (cu 11 blocuri), asociatia nr. 7 (cu blocuri din din bulev. 22 dec. 1989, str. Faget, str. Gh. Marinescu), asociatia 851 din str. Infratirii si cea cu nr. 980 din cartierul Unirii. 
Ce combinatii de litere sunt premise la inmatriculare
Regulamentul de aplicare a Ordonanţei 195 privind circulaţia pe drumurile publice fixează o serie de interdicţii privind combinaţiile literelor de pe plăcuţele de înmatriculare. Lucrătorul de la ghişeu este cel care verifică, în baza solicitării şoferului, dacă respectivul număr este disponibil sau dacă literele solicitate alcătuiesc o combinaţie permisă. Dacă este o combinaţie interzisă, cererea de înmatriculare este respinsă. Astfel, nu se poate folosi o combinaţie obscenă sau care să sugereze trimiteri explicite la instituţiile statului. Pe lista interdicţiilor figurează şi combinaţii dintre care unele au conotaţii evident sexuale.
Se va restrictiona viteza intre Miercurea Nirajului si Acatari
O portiune de 15km de drum intre Mirecurea Nirajului si Acatari va trebui reabilitata. “Anul acesta ar trebui sa reabilitam drumul, pentru ca de la ultima reparatie tare s-a distrus. Pentru acest lucru in schimb am avea nevoie de jumatate din bugetul local al municipiului Targu Mures,” a declarat Lokodi Emoke, presedinta Consiliului Judetean Mures. Alexandru Câmpean, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean a promis ca in urmatoarele saptamani vor analiza unde si ce restrictii de viteza se pot instaura in aceasta zona, pentru ocrotirea bunurilor si vietii celor care locuiesc in zona.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE