“Nu e foarte greu să iei nota 10, e mai greu să o meriţi!” Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 71 Vizualizări

“Nu e foarte greu să iei nota 10, e mai greu să o meriţi!”

8-1_10.jpg
Bianca Diana este născută în 6 august 1994, fiind primul copil al familiei Baghiu. Ea mai are o soră, Oana în clasa a VI-a. Tânăra s-a născut la Luduş într-o familie de CFR-işti, mama Nela fiind economist la CFR şi tata Victor şef de haltă la CFR Târgu-Mureş.
Bianca s-a mutat în Târgu-Mureş în 2001, unde a şi început clasa I. Primele opt clase le-a făcut la Şcoala Generală nr. 7 şi se poate mândri cu faptul că este singura elevă care în clasa a VI-a a câştigat unica ediţie a concursului “ Subprefect al copiilor pentru o zi” pe 1 iunie 2007, iar după depunerea jurământului diploma i-a fost înmânată de prefectul de atunci, Ciprian Dobre.

Compune poezii în timpul liber

Momentan, Bianca este elevă în clasa a X-a E la Colegiul Naţional “Unirea”, profil filologie bilingv-engleză în clasa dirigintei Motorca Maria, pe care eleva o admiră foarte mult. A terminat clasa a IX-a cu media 9,45 şi are mai multe diplome şi distincţii la olimpiade şi concursuri locale şi judeţene la Limba şi Literatura Română, la olimpiade de Religie şi câteva concursuri de creaţie literară poezie şi proză, pentru că Bianca în timpul liber compune poezii şi scrie inspirându-se din realitatea de zi cu zi. Prima poezie a scris-o în clasa a II-a şi se intitula “Păpuşa Mea” care a fost premiată de o revistă şcolară. De atunci au mai trecut ceva anii şi Bianca s-a transformat într-o adolescentă ambiţioasă, pasionată de studiu.” Pentru că eu consider că e aberant să ai o carieră de succes în orice domeniu ar fi fără să ştii să te exprimi în limba ta maternă”, declară eleva. Bianca nu are mentori spirituali în viaţă dar îi place un citat din Einstein, “Caută să fii o valoare şi nu un succes” în viaţa de zi cu zi, iar la şcoală crede că nu e foarte greu să iei 10, e mai greu să-l meriţi. Din luna noiembrie eleva a fost aleasă în Consiliul Şcolar al Colegiului “Unirea” pe funcţia de secretar.

Vrea să studieze la Cambridge

Târgumureşeanca încă nu e hotărâtă 100% ce facultate va alege, când va termina liceul dar momentan cochetează cu ideea de a alege ştiinţele politice şi să studieze în Anglia la Cambridge.În timpul liber eleva este şi fotomodel cu acte în regulă din luna aprilie a anului trecut în cadrul Agenţiei Discover Fashion Foto Models din Târgu-Mureş şi se poate lăuda că a are un book personal de prezentare, a avut şansa să fie aleasă să prezinte pe scenă câteva creaţii vestimentare ale unor designeri din ţară şi chiar şi-a încercat norocul la concursul naţional de frumuseţe Miss Eden România. În timpul liber eleva adoră să se implice în cât mai multe proiecte, să se plimbe, să asculte muzică sau să îşi ajute părinţii de câte ori are ocazia la magazinul propriu unde face şi pe vânzătoarea şi unde are posibilitatea să îşi îmbogăţească cunoştinţele de contabilitate şi de manager.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE