Primul campionat judeţean de SectorBall, în martie Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Primul campionat judeţean de SectorBall, în martie

9_24.jpg
27 de localităţi din judeţul Mureş, preponderant din zone rurale, au fost dotate cu echipamente de SectorBall (fotbal de masă) de către Asociaţia Maghiară de SectorBall, urmând ca în luna martie să se organizeze un campionat judeţean individual de amatori, iar apoi unul pe echipe. “Asociaţia Maghiară de SectorBall din Ungaria, printr-un proiect finanţat de Asociaţia Civică Norvegiană, a desfăşurat o campanie de popularizare a jocului SectorBall. În 2010 au fost mai mulţi jucători profesionişti din Ungaria prin diferite sate şi au prezentat jocul celor interesaţi şi acolo unde s-a văzut un interes major s-au distribuit gratuit peste 25 de mese complet echipate, valoarea echipamentelor fiind de peste 3.000 de euro. Din aceste locaţii, din martie va porni un campionat judeţean de SectorBall, atât individual cât şi pe echipe”, a declarat Valics Lehel, asociat la clubul Le&Le Games din Târgu-Mureş.
Potrivit acestuia, localităţile dotate cu echipamente de SectorBall sunt următoarele: Târgu-Mureş, Satu Nou, Corunca, Livezeni, Teremia, Acăţari, Bălăuşeri, Sardu Nirajului, Egreşteu, Păsăreni, Sângeorgiu de Pădure, Gorneşti, Fântânele, Trei Sate, Chibed, Periş, Ghindari, Glodeni, Măgherani, Eremitu, Miercurea Nirajului, Corneşti, Hodoşa, Căluşeri, Troiţa, Sovata şi Gălăţeni

Joi şi vineri, zile dedicate jocurilor

Reprezentantul clubului Le&Le Games a mai precizat că orice iubitor al SectorBall-ului, dar şi a jocurilor de societate, este aşteptat la sediul de pe strada Aluniş nr. 2, în fiecare zi de joi şi vineri, între orele 17.00 – 22.00. “Clubul e încă în formare, jucăm de vreo şase luni în spaţiul acesta, mai mult între prieteni, cu care ne întâlnim joia şi vinerea. Pentru mureşenii care doresc să se simtă bine departe de calculator avem diverse jocuri de societate. Ideea e să petrecem câteva ore într-o atmosferă plăcută. Putem fi contactaţi şi prin intermediul site-urilor www.lelegames.ro şi www.sectorball.ro”, a subliniat Valics Lehel.

Pakai Gyorgy, primul la Cupa Meşterilor

De asemenea, clubul Le&Le Games a găzduit sâmbătă, 29 ianuarie, Cupa Meşterilor la SectorBall, competiţie la startul căreia au participat opt sportivi, dintre care cel mai bun s-a dovedit a fi Pakai Gyorgy. “În fiecare an se organizează o minicompetiţie între cei mai buni jucători după sistemul fiecare cu fiecare, iar apoi primii patru continuă în sistem eliminatoriu”, a arătat Valics Lehel. Clasamentul final al competiţiei a fost următorul: Pakai Gyorgy, Moldovan Karoly, Havas Peter, Varga Ervin, Simon Ferenc, Molnar Zsigmond, Simon Istvan şi Szabo Erno.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE