Popicarele junioare domină autoritar campionatul Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Popicarele junioare domină autoritar campionatul

3.JPGTurneul III a Campionatului Naţional de popice rezervat junioarelor, disputat sâmbătă pe arena „Electromureş” din Târgu-Mureş a fost câştigat de prima echipă a celor de la Romgaz Electromureş. Campioana ultimei ediţii a reuşit un rezultat de 3043 p.d., fiind urmată de echipa secundă, cu 2862 p.d., de AS Corona Braşov, 2804 p.d. şi Gaz Metan Mediaş, 2707 p.d. Elevele antrenorului Orosz Istvan s-au impus în toate etapele disputate şi conduc detaşat în fruntea clasamentului grupei B. În turneul de sâmbătă, cel mai valoros rezultat a fost obţinut de Tatar Andrea, de la gazde, care a doborât 545 de popice. Coechipiera sa, Alina Suciu a reuşit de asemenea să treacă peste 500 de popice cu 18, iar celelalte colege au fost aproape de această graniţă: Birtalan Antonia (497), Adela Ban (496) şi Nagy Simon (483). Tot peste 500 au reuşit Bokor Reka, schimbată cu Orban Kata, care împreună au reuşit 504 (261+243).
De la echipa a doua, Dalia Roman, intrată prima pe pistă a reuşit 522 de popice, iar celelalte componente au înregistrat rezultatele, în ordinea evoluţiei: Kiss Agota (430), Erdos Renata (481), Carina Mircea (482), Bodor Bernadete (459) şi Ioana Panesiu (488). Locul secund ocupat de echipa a doua s-a datorat în primul rând omogenităţii echipei, deoarece a treia clasată, formaţia braşoveană a avut trei componente care au reuşit să doboare peste 500 de popice: Sorina Bălan şi Mirabela Preda, cu câte 531, Adina Sava, cu 527. De la echipa medieşeană, acest lucru l-a reuşit doar Andreea Heghedus, cu 503 p.d.
Următoarea etapă va avea loc în 10 martie, după care componentele lotului naţional de junioare vor mai participa la cantonamentul care se va desfăşura în localitatea Cinciş. Două dintre acestea, Adela Ban şi Alina Suciu, care sunt componente şi a echipei de senioare a Romgaz Electromureş, mai au de disputat partidele acesteia din Liga Campionilor şi cele din campionatul senioarelor.

Mihai VEREŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE