Balogh Jozsef interesat de şefia CJ Mureş Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Balogh Jozsef interesat de şefia CJ Mureş

3_2_41.jpgConsilierul judeţean Balogh Jozsef a declarat ieri, cu ocazia unei conferinţe de presă, că în cazul în care colegii din UDMR îi vor propune să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş, va accepta să intre în competiţie. „Dacă UDMR consideră că sunt apt pentru această funcţie, nicio problemă. Încă nu s-a propus nimic, numai primarul Târgu-Mureşului care este susţinut de mai multe partide, dar dacă va fi cazul…”, a afirmat Balogh Jozsef.
Întrebat dacă există vreo propunere concretă din partea organizaţiilor teritoriale pentru o candidatură la şefia CJ Mureş, consilierul judeţean a răspuns că „au fost vorbe”, dar că deocamdată nu s-a decis numele candidatului. „Da, să ştiţi că au fost vorbe şi treaba asta se discută. Avem noi acolo un for unde discutăm cine va fi şi dacă va fi prealegere. În acest for e toată organizaţia judeţului Mureş”, a explicat Balogh Jozsef. „Mai multe organizaţii probabil”, a răspuns consilierul misterios unei întrebări despre numele organizaţiilor care îl doresc în competiţia pentru conducerea CJ Mureş.
În vârstă de 66 de ani, Balogh Jozsef este originar din comuna Gorneşti şi deţine funcţia de preşedinte al Comisiei de amenajare a teritoriului şi urbanism din cadrul CJ Mureş. De asemenea, consilierul judeţean este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice „Hyperion” din Bucureşti, specializarea Management, promoţia 2008, şi este managerul SC Multi Prod Impex SRL.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE